1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2023
  5. Lag perfekte tilpassede etiketter med Brother P-touch Editor 6.0

Lag perfekte tilpassede etiketter med Brother P-touch Editor 6.0

 

Avansert etikettdesign og utskriftsprogramvare til Brother P-touch-serien følger med som standard på P‑touch merkemaskiner, slik at du kan lage dine egne brukerdefinerte etiketter med logoer, bilder og strekkoder ved hjelp av Brother sin effektive, brukervennlig programvare. Du trenger bare koble din etikettskriver til din PC via USB eller Bluetooth.

P-touch Editor 6.0 er den nyeste versjonen av utskriftsprogramvare, og kan brukes med våre nyeste etikettskrivere PT‑D410, PT‑D460BTVP og PT‑D610BTVP. De dekker alle merkebehov i hjemmet, på kontoret og i mindre virksomheter. Den har egne maler til forskjellige typer etiketter, som er beregnet til merking av eiendeler, filer og mapper, eiendeler, utstillingsmateriale med mere.

Et fleksibelt designbibliotek til dine egne etiketter

Alle maler som er inkludert i programvaren P-touch Editor 6.0, kan tilpasses fullt ut, noe som betyr at man kan velge mellom over 1200 symboler, 30+ skrifttyper og 160+ rammer. P-touch Editor 6.0 gjør det også enkelt å legge til andre elementer som firmalogo og strekkodeetiketter. Strekkodeetiketter/2D-kodeetiketter kan enkelt opprettes ved å velge kodetypen og angi nummeret/alfabetet. Dette er perfekt til sporing av eiendeler i en virksomhet.

Med oppgraderte funksjoner, økt funksjonalitet og generell oppdatering av brukeropplevelsen gir P‑touch Editor 6.0-programvare for etikettdesign deg en komplett løsning for å lage og skrive ut skreddersydde etiketter. Da P-touch Editor 6.0 bruker Unicode, kan tegn fra flere språk inkluderes i samme navn, noe som betyr at man kan lage etiketter til enhver målgruppe. Det er dessuten enkelt å finne etiketter man tidligere har laget samt å dele etiketter med Brother sine redigerings-apper på din smarttelefon.

Nye funksjoner omfatter:

• Flere skrifttyper, symboler og rammer, så etiketter enkelt kan tilpasses

• Nye maler som er spesielt designet for bruk i hjemmet og i virksomheter

• Ytterligere funksjoner med nummer / tid og dato / strekkode

• En generell oppdatering av brukeropplevelsen

• Skriv ut hvor som helst, på ethvert språk

Les mer og last ned P-touch Editor 6.0 her.