1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2023
  5. Brother høster anerkjennelse fra Keypoint Intelligence med Buyers Lab (BLI) 2023 Pick Award for sitt nye sortiment av profesjonelle skrivere og skannere

Brother høster anerkjennelse fra Keypoint Intelligence med Buyers Lab (BLI) 2023 Pick Award for sitt nye sortiment av profesjonelle skrivere og skannere

 

Brother, en ledende leverandør av utskrifts- og skannerløsninger, er blitt tildelt en rekke utmerkelser for sine profesjonelle skrivere og skannere ved Buyers Lab (BLI) 2023 Pick Awards. Prisene utdeles hvert år av Keypoint Intelligence. Utmerkelsene gjelder selskapets nyeste serie av profesjonelle og pålitelige fargelaserskrivere og bordskannere.

Utmerkelsene deles ut etter en rekke uavhengige tester gjennomført av Keypoint Intelligence. Alle tester gjennomføres i ISO-sertifiserte laboratorier. Her testes pålitelighet, brukervennlighet, produktivitet, bildekvalitet, vedlikehold samt funksjoner for mobil- og skytilkobling. De ulike testene er utarbeidet for å gjenspeile reelle og verst tenkelige situasjoner.

Under sin gjennomgang av de prisvinnende skannerne ADS-4700W og ADS-4900W lovpriste Keypoint Intelligence begge skannerne for deres trelags sikkerhetsfunksjoner og nettverksbeskyttelse, kostnadseffektivitet samt funksjoner for økt produktivitet. Derfor fikk begge modellene en utmerkelse på BLI 2023 Pick Awards.

I en omfattende laboratorieanalyse gjennomført av Keypoint Intelligence ble Brothers serie av profesjonelle fargelaserskrivere (HL-L9430CDN, HL-L9470CDN, MFC-L9630CDN og MFC-L9670CDN) vurdert som «Highly Reliable» (med utmerket resultat for alle enheter), noe som medførte at alle fire enheter ble klassifisert som «Highly Recommended».

Resultatene fra laboratorieanalysen viste også at bildekvalitet, brukervennlighet og spesifikasjoner for hver enhet var av svært god kvalitet og leverer profesjonell funksjonalitet til både små og store bedrifter.

Henning Elkjær, Sales Director Denmark & Noway sier «Disse utmerkelsene viser at våre nyeste serier av profesjonelle laserskrivere og skannere passer perfekt til enhver virksomhet i vekst og gir mer fleksible og kompakte maskiner sammenlignet med digre A3-kopimaskiner. Gang på gang lovprises Brother-produktene for sin driftssikkerhet, holdbarhet og evne til smidig og sikkert å passe inn i alle forretningsmiljøer. Disse uavhengige resultatene er et tydelig bevis på den kvalitet vi streber etter å tilby kundene våre.»

 

Brother sine nye profesjonelle bordskannere og fargelaserskrivere er nå tilgjengelige.

For mer informasjon om hva slags løsning som passer best for din virksomhet, sedn en epost til: salg@brother.no

 

Følgende sertifiseringer ble tildelt:

EC – Professional Colour Laser: Highly Recommended og Highly Reliable Certificate
-    HL-L9430CDN 
-    HL-L9470CDN
-    MFC-L9630CDN
-    MFC-L9670CDN

ADS4 – Professional scanner: BLI Pick Award 2023
-    ADS-4700W
-    ADS-4900W

 

Om Keypoint Intelligence

I mer enn 60 år har kunder i den digitale avbildningsbransjen henvendt seg til Keypoint Intelligence for å få gjennomført uavhengige praktiske tester, laboratoriedata og omfattende markedsundersøkelser i den hensikt å fremme sine produkter og sørge for økt salg. Keypoint Intelligence er anerkjent som bransjens mest pålitelige ressurs for uavhengig informasjon, analyser og utmerkelser takket være flere tiårs erfaring. Våre kunder har kunnet benytte denne uvurderlige kunnskapen for å ta strategiske beslutninger, øke omsetningen og effektivisere sin virksomhet slik at de kan nå sine forretningsmål og optimere sin lønnsomhet. Keypoint Intelligence har alltid kunden i fokus og er i stadig utvikling i takt med at bransjen forandrer seg, gjennom å utvide sitt tilbud og holde seg oppdatert på den teknologiske utviklingen. Samtidig har selskapet detaljert kunnskap om og forståelse for produsentenes kanaler og deres kunders transformasjon innenfor digital utskrift og bildebehandling.

 

Om BLI Office Hardware Pick Awards

Buyers Lab Picks er uavhengige og svært ettertraktede utmerkelser som er basert på omhyggelig testing, inkludert en omfattende vurdering av holdbarhet samt evaluering av viktige funksjoner som blant annet brukervennlighet, bildekvalitet og verdi for pengene. Alle produkter som består laboratorietestene, tildeles utmerkelsen «Highly Recommended» eller «Recommended» samt mottar et «Certificate of Reliability». Produktene med best resultat kvalifiserer seg også til Pick Awards.