1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2023
  5. Brother gir ytterligere donasjoner til Ukraina-krisen og jordskjelvrammede i Tyrkia og Syria

Brother gir ytterligere donasjoner til Ukraina-krisen og jordskjelvrammede i Tyrkia og Syria


Brother Industries, Ltd. (president: Ichiro Sasaki) kunngjorde i dag at de vil donere ytterligere 35 millioner JPY til UNHCR, FNs flyktningorgan via Japan forvUNHCR, en nasjonal partner av UNHCR i Japan, som gir humanitær hjelp til Ukraina-krisen og for ofrene som ble rammet av jordskjelvet mellom Tyrkia og Syria. Denne donasjonen vil bli gitt gjennom UNHCR for å støtte hjelpearbeidet lokalt.

I mars 2022 donerte Brother 500.000 EUR som Brother Group, til UNHCR via Japan for at UNHCR skulle støtte humanitær bistand i Ukraina. I februar 2023 donerte Brother også 50.000 USD til Doctors Without Borders / Médecins Sans Frontières (MSF) for å støtte ofrene for jordskjelvet mellom Tyrkia og Syria, samt til ikke-statlige organisasjoner (NGOs) i Tyrkia gjennom gruppens lokale avdeling i Tyrkia.

Beslutningen om å gi denne ytterlige donasjonen er fattet som er reaksjon på den langvarige krisen i Ukraina og det store antallet ofre og omfattende skader forårsaket av jordskjelvet mellom Tyrkia og Syria.

De ytterlige 35 millioner JPY vil bli donert i sin helhet til UNHCR med 20 millioner JPY som humanitær bistand til Ukraina-krisen og 15 millioner JPY som katastrofehjelp for ofrene som ble rammet av jordskjelvet mellom Tyrkia og Syria.

Hos Brother er vi meget triste over at så mange uskyldige liv blir negativt påvirket av krisen i Ukraina. Vi håper inderlig at alle som er berørt finner trygghet og sikkerhet, og våre tanker går til alle som er berørt i Ukraina og områdene rundt. Vi vil også gjerne uttrykker vår dypeste medfølelse til alle som er berørt av jordskjelvet i Tyrkia og Syria og håper på en hurtig bedring.

En mann og en dame snakker sammen ved et bord i et kontorandslap