1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2022
  5. Brother lanserer MAXIDRIVE holdbar utskriftsteknologi, noe som resulterer i den "raskeste utskriftshastigheten noensinne".

Brother lanserer MAXIDRIVE holdbar utskriftsteknologi, noe som resulterer i den "raskeste utskriftshastigheten noensinne".

 

MAXIDRIVE, Brother sin splitter nye patenterte blekkskriverteknologi er satt til å forbedre utskriftshastigheten og kvaliteten dramatisk i blekkskriverserien.  

Brother har annonsert at deres nye blekkskrivere, som lanseres i slutten av april 2022 vil komme utstyrt med MAXIDRIVE teknologien. Det er neste generasjon blekkskriverteknologi som gir brukerne markedets beste utskriftshastighet. 

Yoshitsugu Morita, administrerende direktør i Brother Industries, Ltd, og en del av teamet som designet MAXIDRIVE, kommenterte den nye teknologien:

«Brother sin patenterte MAXIDRIVE print chip benytter et unikt dobbelt piezoelectric transformasjonssystem som avgir blekk med høy effekt. Print chipen fungerer ved å injisere riktig mengde blekk på kortere tid, noe som gir Brother sin raskeste utskriftshastighet noensinne. Print chipen gjør også maskinene mer holdbare, noe som gir opptil 200 % flere utskrifter*, som igjen gir brukerne en miljøvennlig maskin med høy ytelse.

"Denne teknologien er så unik med sin utskriftshastighet og holdbarhet på grunn av den synergieffekten av det doble piezo transformasjonssystemet og den svært tynne print chipen vi har laget. Denne spennende nye teknologien er et stort skritt for oss i Brother, og utskriftsbransjen i det hele tatt.»

MAXIDRIVE vil øke Brother sin utskriftshastighet med opptil 150 %*, samtidig som utskriftskvaliteten og maskinens holdbarhet forbedres.
MAXIDRIVE vil være tilgjengelig i et bredt spekter av blekkskrivere tidlig i 2022.  

Se videoen om MAXIDRIVE her

Klikk og se noen av Brother sine blekkskrivere med MAXIDRIVE teknologi


*Sammenlignet med forrige modell

 

 

Bilde av administrerende direktør i Brother Industries Ltd