1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2018
  5. Brother produkter tildeles internasjonal designpris

Brother produkter tildeles internasjonal designpris

Brother utmerket seg nok en gang på den internasjonale iF Design Awards. Tre Brother skrivere og en hel serie skrivere ble valgt ut fra over 5400 kandidater til å motta en av årets iF Design Awards.

Et attraktivt utseende er bare en av flere kriterier som må oppfylles for i det hele tatt å bli vurdert for en iF Design Award. Andre ting som veier tungt, er brukervennlighet og miljøhensyn. Utmerkelsen regnes som en av bransjens gjeveste og deles ut på den årlige CeBIT-utstillingen i Hannover, av en gruppe kritiske dommere fra flere land.

IF har i år mottatt 6401 produkter fra 54 land for evaluering. Flere Brother-produkter klarte seg gjennom de tøffe testene: To laserskrivere, en alt-i-ett-skriver og en hel serie med alt-i-ett-skrivere.

Det er nesten som om Brother "abonnerer" på iF Design Awards. Gjennom årene har Brother mottatt 66 av de ettertraktede prisene - inkludert de som ble mottatt i år.
Sin første iF Design Award mottok Brother i 1982, for en alfanumerisk skrivemaskin.

"Med dagens teknologi er det marginalt som skiller de forskjellige skriver modellene fra hverandre. Den beste måten å vite at du får et godt produkt, er å se etter produkter som har blitt tildelt en pris, som har gjennomgått harde og tøffe tester, forklarer Geir Langedrag, Country Manager, Brother Norge. ”Brother sitt mål er å alltid utvikle produkter hvor det stilles krav til kvalitet, brukervennlighet, pålitelighet, design, miljøhensyn og pris" legger Geir til.

Brother skrivere som ble valgt ut av iF Design Awards i år er:

  • Brother MFC-L9570CDW fargelaser multifunksjon.
  • Brother HL-L9310CDW fargelaserskrivere.
  • Brother MFC-J6935DW Business Smart multifunksjon blekkskrivere.
  • Brother L-8000 serie skrivere og multifunksjonsmodeller.

Ifølge iF Design Award-komiteen skiller Brother sine produkter seg ut i utseende, kvalitet, ytelse, innovative løsninger, et godt brukergrensesnitt, høy sikkerhet og miljøtilnærming både under produksjon og i hvert produkt.

Nesten alle Brother sine produkter er Svanemerket som signaliserer at de kan resirkuleres, har lavt strømforbruk og er miljøvennlige i bruk. 

For ytterligere informasjon
Geir Langedrag, Country Manager, Brother Norge, e-post: geir.langedrag@brother.no

iF Award bilde med produkter