1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2016
  5. Så enkelt er det å designe etiketter på sin smarttelefon eller nettbrett

Så enkelt er det å designe etiketter på sin smarttelefon eller nettbrett

Brother gjør det billigere og enklere enn noensinne å designe og skrive ut etiketter, ved å kombinerer en profesjonell etikettskriver med et trådløst nettverk og en smart iPrint&Label app til mobilen eller nettbrettet. Både PT-P750WSP og QL-710WSP selges nå til priser under 960 kroner* ekskl. mva og inkluderer fire ruller tape.

Moderne etikettskrivere er nå tilpasset vår tids bruk av smarttelefoner. De har innebygget trådløst nettverk og kan betjenes via en brukervennlig app.

Markedets beste eksempel er Brother, med sin gratis iPrint&Label app gjør det lettere enn aldri før å designe etiketter som skrives ut på holdbare selvklebende tape, som fås i mange farger og bredder.

iPrint&Label er en videreutvikling av Brother sin iPrint&Scan. iPrint&Label er gratis og fås til både iOS** (iPhone og iPad) og til Android**. I begge tilfeller kan man klare seg uten skriverdrivere. Man behøver kun å åpne app’en, som deretter automatisk finner egnede etikettskrivere i det trådløse nettverket.

Gratis app med mange kreative muligheter
Man kan enten bare skrive løs og trykke på skriv ut, dine tekster vil bli skrevet ut øyeblikkelig på en Brother etikettskriver i nettverket.

Eller man kan bruke en av app’ens mange maler til raskt og enkelt lage f.eks. adresseetiketter, etiketter til ringpermer eller navneskilt.

Det ligger også grafiske etiketter til skilt i app’en. Man kan velge blant ulike kategorier som fødselsdagsbannere, bygg/anlegg, begivenheter eller forsendelse.

Selvfølgelig kan iPrint&Label også integreres med smarttelefoner og nettbrettenes øvrige app’er og funksjoner. Man kan ta bilder, beskjære de og legge de på etiketter som deretter skrives ut trådløst på tape.

Opplagte etikettskrivere til iPrint&Label app’en
Tre av Brother sine etikettskrivere har nettopp vunnet en av de ettertraktede internasjonale iF Design Awards 2016 som deles ut til markedets beste produkter i en rekke forskjellige kategorier.

Samme gjennomførte design, miljøriktige konstruksjon og brukervennlighet kjennetegner Brother sine PT-P750WSP og QL-710WSP.

Frem til den 31. mars 2016 har Brother et spesielt tilbud på de to allsidige Brother etikettskriverne. QL-710WSP koster kun 880 kr eks. mva og PT-P750WSP får du til 960 kr eks. mva, og med i prisen følger fire stykk taperuller.

Brother sin PT-P750WSP bruker langtidsholdbare TZe tape som tåler både sollys, kjemikaler, slit og ekstreme temperaturer.

PT-P750WSP krever ingen installasjon av programvare før den kan brukes. Verdiene av de fire medfølgende taperullene 1012 kr inkl. mva.

Brother QL-710WSP har mulighet for å legge til f.eks. logo og strekkoder. Den kan skrive ut på et bredt utvalg av etikettruller, i faste formater eller i løpende lengder, på plastfilm eller papir.

QL-710WSP er derfor spesielt velegnet for å skrive ut adresseetiketter, fraktetiketter og for etiketter til arkivering. Verdien av de fire medfølgende DK taperullene er 748 kr inkl. mva.

Både Brother PT-P750WSP og QL-710WSP har trådløst nettverk og USB-tilkobling. De kan skrive ut fra Windows eller Mac, eller fra gratis appen iPrint&Label.

*Kampanjepris som gjelder frem til den 31. mars 2016. Prisen inkl. mva er 1200 kr for PT-P750WSP og 1100 kr for QL-710WSP.
** iPrint&Label kan lastes ned gratis til iOS her https://itunes.apple.com/gb/app/brother-iprint-label/id523047493?mt=8 og til Android her https://play.google.com/store/apps/details?id=com.brother.ptouch.iprintandlabel&hl=en
En person skriver ut en merkelapp på Brother PTP750W via mobiltelefonen