1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2016
  5. Brother kommer med en nye serie skannere for avanserte brukere

Brother kommer med en nye serie skannere for avanserte brukere

Den nye familien av skrivebordskannere fra Brother selges til meget attraktive priser. Skannerne er solide arbeidshester til små og mellomstore bedrifter. Den første modellen er Brother ADS-3000N, som kan skanne 50 sider per minutt og kjører via kablet nettverk og USB 3.0. Prisen ligger på kun 7340,00 kroner ekskl. moms.

 

Skriver-spesialisten Brother har fått god fart i skanner-markedet og utvider derfor sitt sortiment med fire nye bordmodeller i mellomklassen.

 

De er rettet mot små og mellomstore bedrifter som har bruk for å skanne dokumenter og bilder ofte, og gjerne mange sider av gangen.

 

Slike behov møter man bl.a. i økonomiavdelinger, i resepsjoner som skanner dagens post, på travle lagre eller på offentlige kontorer, som skanner klienters personlige papirer og dokumenter.

 

Solid og rask arbeidshest

Den første av Brother sine nye skrivebordskannere som kommer på det norske marked, er ADS-3000N.

 

Det er en ordentlig arbeidshest med fokus på å gi eieren maksimal skannehastighet og driftssikkerhet for pengene.

 

Skanneren kan behandle hele 50 sider per minutt og håndtere en rekke papirtykkelser fra 40 til 413 gram. Dessuten håndterer ADS-3000N opptil 1,4 mm tykk plast, som betyr at Brother-nyheten kan skanne ID-kort og lignende.

 

Brother ADS-3000N er beregnet til å fungere med kablede nettverk og/eller med den nye raske USB 3.0-standard knyttet til PCer.

 

Den høye arbeidshastigheten understrekes også av at man kan skanne til mange forskjellige mottakere i et nettverk, uten at man må logge inn på en sentral PC.

 

Det øker effektiviteten og sparer kostnader, fordi man ikke behøver å installere programvare på hver eneste PC som mottar skanninger fra ADS-3000N i nettverket.

 

Som Brother sine øvrige skrivere, skannere og alt-i-ett maskiner er også den nye ADS-3000N utviklet slik at den bruker usedvanlig lite strøm. Det vises gjennom at skanneren lever opp til de seneste ENERGY STAR-kravene.

 

Priser og levering

Brother sin nye ADS-3000N skanner vil stå på hyllene hos Brother sine mange forhandlere fra mars.

 

ADS-3000N er prissatt til 7340,00 kroner ekskl. moms (9175,00 kroner inkl. moms).

 

Mer informasjon
Kontakt Country Manager Geir Langedrag, Brother Norge, e-post geir.langedrag@brother.no
Brother ADS3000N skanner med fargerike dokumenter