Original Brother TX231 merketape – sort på hvit, 12 mm bred

Brother TX231 sort på hvit laminert merketape – 12 mm bred

kr 435,00 Inkl. MVA

kr 348,00 Ekskl. MVA

12 mm bred, 15 m lang

Brother original merketape i høy kvalitet

Gir holdbar og lettlest resultat

Produktdetaljer

TX231_main

Nøkkelfunksjoner

  • 12 mm bred, 15 m lang
  • Brother original merketape i høy kvalitet
  • Gir holdbar og lettlest resultat

Beskrivelse

Utviklet for å motstå ekstreme temperaturer og miljø, sørger denne allsidige TX231 merketapen for å gi deg etiketter som varer. Laminerte etiketter i sort på hvit kan brukes hvor som helst enten hjemme, på kontoret eller på andre arbeidsplasser.

Mer om dette produktet ...

Denne originale Brother TX231 merketapen i sort på hvit i 12 mm bredde vil garantert gi deg etiketter som varer. Bestående av flere lag som beskytter mot temperaturer og omgivelsene, vil de allsidige etikettene holde seg så klare og leselige, som den dagen de ble påført.

Bestandig både mot UV og vann, kan etikettene motstå kjemikalier, slitasje, sollys og nedsenkning i vann.  

Passer perfekt for å merke hyllekanter, plastmapper, oppbevaringsesker og kabler, enten de er på kontoret, arbeidsplassen eller hjemme. Den selvklebende laminerte tapen er egnet for bruk både innendørs og utendørs, og har gjennomgått omfattende testing for å sørge for at den kan brukes på de fleste underlag.

TX-tape er kompatibel med Brother P-touch merkemaskiner PT7000, PT8000 og PTPC og tilbyr ytelsen og allsidighet du trenger for å fullføre nesten hvilken som helst merkeoppgave.
Tilbake til toppen