Lagt til handlekurv
Vår sikker utskriftsløsning gjør det mulig å sende utskriftsjobber til skriveren, men forsinker utskriften til man taster inn en pinkode. Angi pinkoden i driveren når du skriver ut, deretter start utskriftsjobben ved å benytte kontrollpanelet, når du er klar.  Alternativt kan du benytte vår PrintSmart Secure Pro programvare som kun vil skrive ut utskriftene når du bruker din pinkode eller NFC ID-kortleser for å starte utskriftsjobben. 
Hvis du benytter sikkerutskrift i skriverdriveren og hvis en utskriftsjobb er sendt til køen hos skriveren kan denne jobben potensielt sitte i maskinen helt til den er slått av, noe som kan utgjøre en risiko for konfedesnielle dokumenter. Med tidsinnstilt sletting kan du instruere printeren til å slette dine sikkerutskriftsdata etter en bestemt tidsperiode, alt fra timer til dager.

Det finnes flere muligheter, og en måte du kan bestemme hvem som kan skrive ut, fakse, skanne og kopiere, og hvem som ikke kan er ved bruk av Secure Lock Function. Brukere vil kun ha tilgang hvis deres unike pinkode eller NFC ID-kort tillater dem. Med noen Brother maskiner kan du også bruke Active Directory eller LDAP for å administrere tilgang. Alternativt kan du benytte PrintSmart Secure Pro programvare for å kontrollere hvordan ansatte kan skrive ut og skanne.

Nei. Å laste opp dokumenter til en FTP ikke bare gjør dem utsatt for å bli fanget opp av uvedkommende, men ditt nettverk kan også være utsatt. Hvis du er bekymret kan du kryptere dokumentene ved opplastning ved hjelp av send til SFTP (Secure File Transfer Protocol).
Når en utskriftsjobb er skrevet ut er det ikke alltid mulig å vite hvem som har sendt den. Med Brother sin ID print vil et stempel med nøkkelinformasjon, som for eksempel brukernavn, dato, tid eller til og med skreddersydde beskjeder vises på toppen eller på slutten av siden. For bedrifter med mer sofistikerte overvåkingskrav kan Brother PrintSmart Secure Pro programvare være til hjelp, hvor man kan overvåke hvem som skrev ut hva, når det ble skrevet ut og hvor mye det kostet å skrive det ut.