1. Hjem Brother
 2. Business Solutions
 3. Ressurssenter
 4. Blogg
 5. Effektivitet
 6. 2021
 7. Hvordan kan spesialskrivere bidra til å gjøre kundenes opplevelse i butikken bedre i vanskelige tider?
Laukku, jossa on hintamerkintä

Hvordan kan spesialskrivere bidra til å gjøre kundenes opplevelse i butikken bedre i vanskelige tider?

COVID-19 rammer detaljhandelen hardt økonomisk. For å snu trenden er butikkene avhengige av en rekke faktorer, som blant annet å strømlinjeforme prosessene for å sørge for tryggere og mer effektiv handel for forbrukerne.. 

 

Etterspørsel må håndteres effektivt for å oppnå økt omsetning og levere god service, som igjen sørger for flere kunder og en sterk merkebevissthet.

For å oppnå best mulig resultater må detaljhandelen benytte pålitelige prosesser, noe effektiv merking og mobile skrivere kan bidra til. Vi ser på fordelene ved merking og mobile skriver i hele detaljhandelen:


 • Dagligvarebutikker og supermarkeder: Supermarkeder og matbutikker har rask omsetning, noe som innebærer at hyllene må fylles opp kontinuerlig for å holde salget gående. En mobil arbeidsstokk trenger pålitelige og driftsklare mobile skrivere som kan tas med rundt i butikken, slik at hyllene til enhver tid er oppdaterte og salg og rabatter blir riktig markedsført. Enheter som Brother sitt utvalg av RJ mobile skrivere, kan brukes enten på en tralle eller med skulderstropp slik at brukeren kan ha den med seg overalt hele dagen. Bærbare skrivere passer perfekt til å lage hyllekantetiketter, tydelige strekkodeetiketter i tillegg til salgs- og rabattetiketter. 

  Merking kan også hjelpe butikkene med å etterleve regelverk for sikring av trygg mat. Tydelig merking av mat er viktigere enn noen gang, og enheter som f.eks. Brother TD etikett- og kvitteringsskrivere, kan være med å fremheve allergener, ingredienser og «best før»- og utløpsdatoer, slik at kundene kan føle seg trygge. Mer informasjon finner du under løsninger for hotell og restaurantbransjen.

 • Klesbutikker: Det kan være frustrerende å måtte stille seg bakerst i en lang kø når man er på shopping, og for kundene er det nå viktigere enn noen gang å unngå trengsel når de skal handle. Bærbare skriverløsninger kan brukes for å løse opp slike køer. Det kan lages ekstra kasser, der mobile skrivere kan brukes for å skrive ut kvitteringer og på den måten redusere køen. Slike «pop-up»-kasser kan gjøre det enklere å holde avstand og bidra til å redusere tiden en kunde tilbringer i butikken, noe som gir en bedre kundeopplevelse. Enheter som blant annet Brother RJ mobile skrivere, kan benyttes på belteklips eller med skulderstropp for enklere bruk, noe som betyr at mobile kasser kan plasseres hvor som helst i butikken.

  På grunn av COVID-19 må butikkene bruke en kombinasjon av merking og skilting for å fremheve sikkerhetstiltakene som gjøres for å sørge for at kunder og ansatte både føler seg og er trygge. Brother P-touch merkemaskiner kan brukes for å tilpasse merkelapper slik at sikkerhetstiltak som hygienestasjoner, enveissystemer og avstand kommer tydelig frem. 

  Retningslinjene er hele tiden under utvikling, noe som innebærer at butikkene må være i stand til å omstille seg raskt. Tilgang på utskriftsløsninger som kan tilpasses, vil gjøre det enklere for butikkene å følge rådene for smittevern som oppdateres fortløpende. P-touch Editor-programvare kan også brukes til å skrive ut personlige merkelapper direkte fra Microsoft Word, Excel og Outlook. Du finner mer informasjon om våre retail løsninger her.

 

 •  Lager for e-handel: Ved å bruke solide og bærbare enheter for fjernutskrift blir prosessene i store lagre mer effektive, raskere og dermed også mer kostnadseffektive. RJ mobile skrivere kan festes på et belte for å tilrettelegge for utskrift mens du er på farten, gjennom hele arbeidsdagen. En mobil arbeidsstokk kan også bruke enhetene til å merke produkter for plukking, pakking og forsendelse samt til utskrift av strekkoder for å gjøre prosessen mer strømlinjeformet.


 • Pådrivere for e-handel: Pålitelig levering er en viktig faktor for at en e-handelsvirksomhet skal lykkes. Det kan hindre klager fra kundene og øke andelen tilbakevendende kunder. Utvalgte RJ og PJ mobile skrivere kan leveres med et valgfritt feste for kjøretøy, perfekt for mobile medarbeidere. Pakksedler og bekreftelser kan raskt og enkelt skrives ut, og den strømlinjeformede prosessen gjør at du kan ferdigstille flere leveranser. 

Brother har et komplett utvalg av merkemaskiner og skrivere som er designet for brukere i detaljsektoren, inkludert mobile RJ- og PJ-skrivere og holdbare P-touch merkemaskiner. Med det enorme utvalget kan du lage holdbare etiketter, designet for smidigere, raskere og mer effektive prosesser.

Les mer om våre merkemaskiner, etikettskrivere og kvitteringsskrivere her.

 

Mer fra Effektivitet

Du vil kanskje også like

Tilbake til toppen