1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2022
  5. Ny Pro Label Tool app for profesjonell merking

Ny Pro Label Tool app for profesjonell merking

 

Nå kan du enkelt redigere og skrive ut profesjonelle etiketter med bare noen få tastetrykk. Vår nyeste app for utskrift av etiketter – Pro Label Tool – er fullpakket med nye funksjoner og er tilgjengelig for iOS og Android. Appen er gratis og kan lastes ned nå på App Store og Google Play.


Pro Label Tool-appen er kompatibel med Brother PT-E550WVP PT-E550WNIP, PT-P750W, PT-P900W, PT-P950NW og PT-D800W etikettskrivere, erstatter vår Mobile Cable Label Tool-app, som allerede gir fagfolk som elektrikere og datateknikere med effektiv merking.

De mange populære malene som er tilgjengelige for kabel-, patchepanel-, frontplate- og identifikasjon av nettverksutstyr, effektiviserer virkelig prosessen med å lage etiketter og reduserer samtidig sjansen for utskrift av etiketter i feil lengde. Det er også enkelt å lage helt tilpassede etiketter. 
Med Pro Label Tool-appen er profesjonell merking blitt enda enklere.

Enklere å bruke
Bruk smarttelefonen til å velge, redigere og skrive ut profesjonelle kvalitetsetiketter i stående og liggende format. Få fart på etikettutskriften på stedet, tilpass menyen på skjermen og endre dynamisk tekstblokkbredden i redigeringsmenyen.
 

Hold deg oppdatert
Automatisk nedlasting av ferdig utformede etikettmaler for utskrift fra Brother sin skyserver, for å holde dem oppdatert med gjeldende forskrifter og -standarder. Finn maler raskt ved å bruke det nye søkefeltet.

Fullt tilkoblet
Kan kobles til en CSV-database for å øke effektiviteten på stedet og eliminere feil. Overfør enkelt P-touch editor etikettdesign fra en datamaskin for å skrive dem ut mens du er på farten. Lagre og del maler med andre brukere.

 

Last ned Pro Label Tool appen fra App Store og Google Play.

Vær oppmerksom på at siden Pro Label Tool-appen erstatter vår Mobile Cable Label Tool app, vil Mobile Cable Label Tool appen bli fjernet fra app-butikkene 29. mars 2022.

 

En håne som holder en smarttelefon med Pro Label-ikonet på skjermen, og en etikett  på veggen bak.