Lagt til handlekurv
  1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2018
  5. Nå er skriveren blitt et stilig produkt

Nå er skriveren blitt et stilig produkt

Brother DCP-J772DW og DCP-J774DW er rimelige og brukervennlige multifunksjonsskrivere som passer perfekt til hjemmet eller det lille kontoret. De koster begge kr. 1320,- eks. mva.

Skrivere behøver ikke være kjedelige grå bokser, som man helst vil gjemme bort, fordi de ikke passer inn med møbler i hjemme eller på kontoret.

Når det gjelder mindre multifunksjonsskrivere har de fleste akseptert at de hører hjemme i en bolig med flere pc-er, nettbrett og smarttelefoner. Det samme gjelder på mindre kontorer hvor man vanligvis finner et diskret hjørne til den uunnværlige maskinen, som både kan skrive ut, skanne og kopiere.

Dette med å gjemme unna skriveren er slett ikke nødvendig med Brothers nye serie multifunksjonsskrivere. De er kompakte og elegante, effektive, brukervennlige – og man kan velge mellom sort eller hvit modell.

 

Velg mellom sort eller hvit

Tross de forskjellige produktnavnene, er Brother DCP-J772DW og DCP-J774DW nesten like. Med nesten menes at den ene skriveren er sort, den andre er hvit.

Begge skriverne har trådløst nettverk samt en rekke praktiske funksjoner som gjør dem velegnet til bruk i hjemmet eller på et mindre kontor.

Utskriftshastigheten er 12 ipm i sort/hvitt og 10 ipm i farger. Skriverne skriver ut automatisk på begge sider av papiret. Et papirmagasin på 100 ark er standard.

Har man bruk for å skrive ut i andre formater enn vanlig A4-papir, har de to Brother nyhetene en enkeltarksmater på baksiden, hvorfra man kan skrive ut på f.eks. konvolutter, kort eller tykkere papir. Det er også et spesialbrett til fotopapir, som er innebygget i det vanlige papirmagasinet. Her kan man legge opptil 20 ark fotopapir på 10 x 15 cm.

Betjening av skriveren skjer fra en berøringsskjerm på 6,8 centimeter. Skreiverene er kompatible med web-services som Dropbox, Microsoft OneDrive, Evernote, Microsoft Note, Google Cloud og Google Drive.

 

Anbefalte utsalgspriser

Anbefalt utsalgspris på DCP-J772DW og DCP-J774DW er kr. 1650,- inkl. mva. (1320,- ekskl. mva.)

 

Ytterlig informasjon

Kontakt Country Manager Geir Langedrag, e-post: geir.langedrag@brother.no