Lagt til handlekurv
  1. Hjem
  2. Om Brother
  3. Nyheter
  4. 2018
  5. Optimal løsning for merking hos optiker

Optimal løsning for merking hos optiker

Les case study fra optiker Martínez-Lorca i Madrid

BAKGRUNN

For optikere og andre detaljister kan det være utfordrende å holde orden på varene, slik at man sikrer en rask og effektiv kundeservice.

Optikere er avhengige av å merke brillene sine med priser og produktkoder, slik at de alltid har lett tilgang til all nødvendig informasjon.

For å kunne dekke dette behovet valgte en optiker i Spania, Martínez-Lorca i Madrid, å bytte til Brothers etikettskrivere.

Tidligere hadde denne optikeren brukt en blekkskriver til å skrive ut en bunke halvferdige etiketter hver dag, men den brukte mange flere ark enn nødvendig. Dette førte til tap av tid og ressurser og til dårlig service overfor kundene, siden de måtte starte hele prosessen på nytt hver gang de oppdaget en utskriftsfeil i en lengre serie med etiketter.

FORDELER

Brothers QL-serie etikettskrivere ble tilkoblet optikerens database via et kablet eller trådløst nettverk (avhengig av modellen), slik at de nå kan sende etikettene trådløst fra en hvilken som helst av de tre datamaskinene de har i butikken.

Dessuten går det langt færre etikettark til spille, og utskriftene går mye raskere. Dette igjen gir en mer effektiv prosess og gjør det mulig for de ansatte å konsentrere seg om andre oppgaver.

«Med den prosessen vi brukte før, ble ikke etikettene skrevet ut på en god måte, og mye tid gikk tapt til å lage noe så enkelt og dagligdags som prislapper. For hver brille opplyser vi om rabatter, kjøpsdato, produktkode og garantier», forteller optiker Juan José Rodríguez Ureña, som eier optikerforretningen Martínez-Lorca.

«Etikettene er derfor et viktig verktøy for bedriften, og de må skrives ut på en så effektiv måte som mulig. Takket være Brother går det nå tre ganger så raskt å skrive ut etikettene, og vi opplever ingen feil.»

LØSNING

Brothers løsning var å bruke skriveren QL-710W*, som kan kobles til et kablet eller trådløst nettverk. Enheten benytter termisk teknologi som gir et optimalt utskriftsresultat på hver etikett, samtidig som man unngår blekksøl. Etikettskriveren kobles til kundedatabasen med programvaren P-touch (som kan lastes ned fra Brothers hjemmeside, og som er kompatibel med alle operativsystemer), der man kan modifisere og legge til spesifikk informasjon på hver enkelt etikett, inklusive bilder og logoer.

I tillegg gjør nettverkskortet og WiFi-funksjonen det mulig for kunden å plassere enheten hvor som helst i butikken, slik at man oppnår stor frihet og mobilitet.

 

*QL710W er erstattet med QL-800-Serien

Les flere Brother case studies her