1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2016
  5. Pynt til jul med Brother Creative Center

Pynt til jul med Brother Creative Center

Pynt til jul med Brother Creative Center

Julen nærmer seg med alt som hører til av julegaver, julepynt og julemiddager. For mange er forberedelsene allerede i gang. Visste du at du kan finne maler til julekort, gavelapper, gaveesker og annen julepynt på Brother Creative Center? Det er mye å velge mellom, og det er helt gratis.

Du finner kort i ulik design. Alt fra enkle og stilrene julemotiver, til de mer klassiske motivene med juletre, snø og julenisser, både med og uten tekst.  Du har mulighet til å skreddersy ved å tilføye din egen tekst og du kan til og med laste opp dine egne bilder og plassere dem i forhåndsdefinerte rammer. Slik kan du sende et personlig julekort til tante Grete på Vestlandet med bilde av hele familien.

Du kan også dekke på til et hyggelig julebord med bestikkholdere, flaskepynt og små papirfigurer. Det finnes til og med gavelapper og gaveposer til julegavene. Og det er dessuten ikke jul uten kranser og vindusdekorasjoner, er det vel? Brother har fine maler til det hele. Klare til å lastes ned og skriver ut. Du finner dem i Brother Creative Center. God jul!

Reinsdyr julemotiv