1. Hjem Brother
  2. Om Brother
  3. Nyheter og pressemeldinger
  4. 2015
  5. Nå kan håndverkere skrive ut etiketter fra deres smarttelefon

Nå kan håndverkere skrive ut etiketter fra deres smarttelefon

Nå kan håndverkere skrive ut etiketter fra sin smarttelefon


Brother har lansert to gratisapper som for første gang kombinerer profesjonelle etiketter med moderne trådløs teknologi og symboler som hentes fra nettskyen. Brother tilbyr også håndholdte merkemaskiner med innebygd Wi-Fi til håndverkerne.

 

Profesjonell merking av kabler og ledninger er blitt mye lettere etter at Brother lanserte mobil-apper til utforming, lagring og utskrift av etiketter.

 

Brother er en av verdens ledende fabrikanter av merkemaskiner, og derfor har det vært helt naturlig å gå i spissen for utviklingen av praktiske apper til utforming av etiketter.

 

Den ene Brother-appen retter seg spesielt mot elektrikere, montører o.l. Dette er personer som trenger å lage slitesterke etiketter til tele-, data- og el-installasjoner.

 

To apper som gjør jobben lettere

Brother-appen Mobile Cable Label Tool gjør det enkelt å merke kabler og ledninger med firmaets logo. Dessuten gir appen tilgang til et stort bibliotek av elektriske symboler og de nyeste designmalene, som Brother lagrer online i nettskyen.

 

Denne unike elektriker-appen kan i første omgang brukes sammen med Brothers håndholdte merkemaskin P-touch E550WVP. Den retter seg spesielt mot håndverkere og er utstyrt med trådløst internett (Wi-Fi).

 

Brothers andre app er Mobile Transfer Express. Denne appen gjør det mulig å overføre maler, databaser og bilder fra nettskyen eller et e-postvedlegg til Brother P-touch-merkemaskinene PT-E550WVP, PT-E550WSP, TD-2120N, TD-2130N og RJ-4040.

 

Begge Brother-appene er gratis og kan lastes ned til Android og Apples iOS operativsystemer.

 

Merkemaskin med trådløst nettverk

Model P-touch E550WVP er Brothers hittil største merkemaskin for håndverkere. Den er en velvoksen håndholdt maskin som har innebygd trådløs Wi-Fi og mulighet for å bruke Brothers gratisapper.

 

Brother PT-E550WVP har en stort grafisk skjerm med bakgrunnslys og en avansert kniv med halvkutt-funksjon. Merkemaskinen kan skrive ut etiketter i bredder fra 3 til 24 mm, noe som oppfyller standardene ANS/EIA/TIA-606A/B og UL-969.

 

Man kan koble PT-E550WVP til en PC via USB-kabel, men mer interessant er nok merkemaskinens trådløse muligheter og kommunikasjon med smarttelefoner og nettbrett.

 

Kommunikasjonen foregår deretter via Brothers gratis iPrint&Label-app og en av de to håndverker-appene. Merkemaskinen krever ikke noe tilgangspunkt i nettverket og kan skrive ut trådløst uten at man trenger å foreta større installasjoner.

 

Brother PT-E550WVP gjør det lett å lage holdbare, lettleste og karakteristiske etiketter til f.eks. kabelmerker og kontaktpaneler, der nettverksforbindelsene samles og hver kabel må identifiseres for seg.

 

Til modellen PT-E550WVP følger det med strømforsyning, et oppladbart litium-ion-batteri, to tapekassetter, USB-kabel, håndreim og koffert.

 

Tape til alle formål

Brother kan tilby mange forskjellige typer tape til merking og dermed dekke så å si alle krav og behov.

 

Brothers standardtape er de laminerte typene av merket P-touch TZ-e, som er tilgjengelige i mange forskjellige farger og størrelser.

Tekst, symboler og logoer plasseres mellom to beskyttende lag PET (polyesterfilm). Resultatet er en nesten uslitelig etikett som tåler slitasje, væske, ekstreme temperaturer, kjemikalier og sollys.

 

Brother har dessuten forskjellige typer spesialtape, f.eks. krympetape, tape med ekstra limstyrke, fleksibel tape, sikkerhetstape og neontape.

 

Priser

P-touch E550WVP har anb. utsalgspris kr. 1520,- ekskl. mva. / kr 1975,- inkl. mva.

 

Gratisappene Mobile Cable Label Tool og Mobile Transfer Express kan lastes ned fra Apples App Store og Google Play.

 

For mer informasjon

Kontakt Country Manager Geir Langedrag, Brother Norge, e-post geir.langedrag@brother.no

Logo Brother iPrint&Scan app