Sähköasentaja kiinnittää tarraa

Profesjonell merking med Brother sin oppgraderte Pro Tape-serie

Det er ingen tvil om at korrekt merking er et svært viktig element i elektrikerens jobb. Manglende merking eller uleselige merkelapper kan bli en kostbar affære for et prosjekts sikkerhet og effektivitet – en risiko som kan skade omdømmet til en profesjonell håndverker.

 

Fordi elektrikerjobben er så sammensatt og krever et høyt samsvarsnivå, må merkelappene oppfylle en lang liste med krav og være solide nok til den aktuelle jobben.

Vi har nettopp relansert vår P-touch Pro Tape-serie med holdbare, fleksible og kostnadseffektive merkeløsninger for elektrikere. Merketapen fås i flere bredder og farger, slik at det blir enklere å overholde krav til merking av kabler og ledninger.

Pro Tape-serien kan brukes av elektrikere til å merke skilt med generelle advarsler, samt for merking av bryter- og kontrollenheter, elektriske ledninger og kabler, kontakter, belysning, solcellepaneler, ladestasjoner for elbiler, sikringsskap og el-tavler, stikkontakter og for PAT-testing.

 

Holder lengre 

I elektrobransjen utsettes merkelappene for røffe omgivelser. Vår tape med sterk hefteevne er utformet for å holde seg intakt på jevne, strukturerte og pulverbelagte overflater. I uavhengige tester viste Brother TZe-tape med ekstra sterkt lim i gjennomsnitt tre ganger mer limstyrke på strukturerte overflater, enn med Brother standard selvklebende TZe-tape. Dette gjør den ideell for elektrikere og nettverks- og infrastruktur installatører som trenger pålitelig og holdbar merking.


Kabler merket med Brother P-touch Pro Tape
Kabler merket med Brother P-touch Pro Tape

Profesjonelle merkelapper

Merketapen med ekstra sterkt lim er en del av Brother sin nylig relanserte P-touch Pro Tape-serie, som tilbyr løsninger for alle behov du måtte ha innen profesjonell merking. Serien består av seks andre typer tape utformet for en rekke bruksområder og miljøer:

•    Fleksibel ID-tape, laminert, beregnet for kabelmerking og flaggmerking
•    Krympestrømpe laget av en spesiell type ikke-klebende tape som krymper og fester seg til kabelen og ledningen når den varmes opp med en varmepistol
•    Utstanset ulaminert flaggetikett som er ideell for fiberoptikk og andre tynne kabler
•    Selvlaminerende tape som beskytter merkelappen og forsegler dem permanent ved å legge over et laminert lag. Ideelt for ledninger og kabler, inkludert CAT6A-kabler med større diameter
•    Sikkerhetstape, laminert, som gir ekstra trygghet fordi man tydelig kan se om merkelappen har blitt forsøkt fjernet eller manipulert ved at tapen etterlater et rutemønster på underlaget som sikrer at merkelappen ikke kan påføres igjen
•    Stensiltape for industrielle markeder; tapen har et varmefølsomt lag som gjør det mulig for blekk, væsker eller kjemikalier å passere gjennom tapen for permanent merking av komponenter eller deler

 

Holdbar merking - hver gang


Laminert Brother P-touch TZe-tape har gjennomgått en rekke grundige tester for å bevise at de holder seg på plass og fortsatt er leselige selv om de utsettes for ekstreme temperaturer, slitasje og kjemikalier.

Vår Pro Tape er utformet for å passe perfekt sammen med vårt utvalg av merkemaskiner for elektrikere. Når du velger original tape fra Brother, kan du være sikker på at du får best mulig resultat - effektivt og i henhold til de elektriske forskriftene.


Fullstendig informasjon om testene finnes på: www.brother.eu/tze-data
 

 

Mer fra Effektivitet

Du vil kanskje også like

Tilbake til toppen