Original Brother TZeS621 merketape – sort på gul med sterkt lim, 9 mm bred

Brother TZeS621 sort på gul selvklebende laminert merketape med sterkt lim – 9 mm bred

kr 273,75 Inkl. MVA

kr 219,00 Ekskl. MVA

9 mm bred, 8 m lang

Ekstra sterkt lim

Brother original merketape i høy kvalitet

Produktdetaljer

Brother P-touch TZeS621 sort på gul 9 mm bred merketape med ekstra sterkt lim

Gir holdbar og lettlest resultat

Nøkkelfunksjoner

  • 9 mm bred, 8 m lang
  • Ekstra sterkt lim
  • Brother original merketape i høy kvalitet
  • Gir holdbar og lettlest resultat

Beskrivelse

Kompatibel med et bredt utvalg av Brother P-touch merkemaskiner, er denne originale TZeS621 laminerte merketapen med ekstra sterkt lim spesielt allsidig med sort på gul farge for et synlig og holdbart resultat. Egner seg til bruk hvor merkelappen skal sitte ekstra godt enten hjemme, på kontoret eller på andre arbeidsplasser.

Mer om dette produktet ...

Denne originale Brother TZeS621 merketapen med ekstra sterkt lim vil garantert gi deg synlige og lettleste merkelapper som varer lenge og som sitter godt.

Dette spesielt sterke limet gir mer limkraft, og sørger for at etikettene dine holder seg festet til ru og ujevne overflater.

Like praktisk hjemme, på kontoret eller arbeidsplassen, er denne 9 mm brede laminerte TZeS621 merketapen i sort på gul ideell for bruk på overflater der ekstra feste er nødvendig, for eksempel metallskap, plast med ujevn og ru overflate eller andre formål uten jevne overflater.

Brother P-touch laminerte selvklebende etiketter har blitt utviklet for å vare, selv under ekstreme forhold, og er motstandstyktig mot temperaturer, sollys, kjemikalier, slitasje og nedsenkning i vann, noe som gjør dem egnet for bruk både innendørs og utendørs.

TZe merketape er enkel å installere, finnes i ulike bredder, farger og materialer og sikrer at din Brother P-touch merkemaskin oppfyller alle dine behov for merking.

 


P-touch TZe-tape
Testet til det ekstreme

Tilbake til toppen