Original Brother TZeS251 merketape – sort på hvit med sterkt lim, 24 mm bred

Brother TZeS251 sort på hvit selvklebende laminert merketape med sterkt lim – 24 mm bred

kr 403,75 Inkl. MVA

kr 323,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

24 mm bred, 8 m lang

Ekstra sterkt lim

Gir holdbar og lettlest resultat

Produktdetaljer

Brother P-touch TZeS251 sort på hvit 24 mm bred merketape med ekstra sterkt lim

Nøkkelfunksjoner

  • 24 mm bred, 8 m lang
  • Ekstra sterkt lim
  • Gir holdbar og lettlest resultat

Beskrivelse

Kompatibel med et bredt utvalg av Brother P-touch merkemaskiner, er denne originale TZeS251 laminerte merketapen med ekstra sterkt lim spesielt allsidig med sort på hvit farge for et lettlest resultat. Egner seg til bruk hvor merkelappen skal sitte ekstra godt enten hjemme, på kontoret eller på andre arbeidsplasser.

Mer om dette produktet ...

Denne originale Brother TZeS251 merketapen vil garantert gi deg klare og tydelige etiketter som er lette å lese og som sitter godt.

Dette spesielt sterke limet gir mer limkraft, og sørger for at etikettene dine holder seg festet til ru og ujevne overflater.

Like praktisk hjemme, på kontoret eller arbeidsplassen, er denne 24 mm brede laminerte TZeS251 merketapen i sort på hvit ideell for bruk på overflater der ekstra feste er nødvendig, for eksempel metallskap, plast med ujevn og ru overflate eller andre formål uten jevne overflater.

Brother P-touch laminerte selvklebende etiketter har blitt utviklet for å vare, selv under ekstreme forhold, og er motstandstyktig mot temperaturer, sollys, kjemikalier, slitasje og nedsenkning i vann, noe som gjør dem egnet for bruk både innendørs og utendørs.

TZe merketape er enkel å installere, finnes i ulike bredder, farger og materialer og sikrer at din Brother P-touch merkemaskin oppfyller alle dine behov for merking.


P-touch TZe-tape
Testet til det ekstreme

Tilbake til toppen