Original Brother TZeS241 merketape – sort på hvit med sterkt lim, 18 mm bred

Brother TZeS241 sort på hvit selvklebende laminert merketape med sterkt lim – 18 mm bred

kr 355,00 Inkl. MVA

kr 284,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

18 mm bred, 8 m lang

Ekstra sterkt lim

Brother original merketape i høy kvalitet

Produktdetaljer

Brother P-touch TZeS241 sort på hvit 18 mm bred merketape med ekstra sterkt lim

Gir holdbar og lettlest resultat

Nøkkelfunksjoner

  • 18 mm bred, 8 m lang
  • Ekstra sterkt lim
  • Brother original merketape i høy kvalitet
  • Gir holdbar og lettlest resultat

Beskrivelse

Kompatibel med et bredt utvalg av Brother P-touch merkemaskiner, er denne originale TZeS241 laminerte merketapen med ekstra sterkt lim spesielt allsidig med sort på hvit farge for et lettlest resultat. Egner seg til bruk hvor merkelappen skal sitte ekstra godt enten hjemme, på kontoret eller på andre arbeidsplasser.

Mer om dette produktet ...

Denne originale Brother TZeS241 merketapen vil garantert gi deg klare og tydelige etiketter som er lette å lese og som sitter godt.

Dette spesielt sterke limet gir mer limkraft, og sørger for at etikettene dine holder seg festet til ru og ujevne overflater.

Like praktisk hjemme, på kontoret eller arbeidsplassen, er denne 18 mm brede laminerte TZeS241 merketapen i sort på hvit ideell for bruk på overflater der ekstra feste er nødvendig, for eksempel metallskap, plast med ujevn og ru overflate eller andre formål uten jevne overflater.

Brother P-touch laminerte selvklebende etiketter har blitt utviklet for å vare, selv under ekstreme forhold, og er motstandstyktig mot temperaturer, sollys, kjemikalier, slitasje og nedsenkning i vann, noe som gjør dem egnet for bruk både innendørs og utendørs.

TZe merketape er enkel å installere, finnes i ulike bredder, farger og materialer og sikrer at din Brother P-touch merkemaskin oppfyller alle dine behov for merking.

 


P-touch TZe-tape
Testet til det ekstreme

Tilbake til toppen