Original Brother TZeS231 merketape – sort på hvit med sterkt lim, 12 mm bred

Brother TZeS231 sort på hvit selvklebende laminert merketape med sterkt lim – 12 mm bred

kr 300,00 Inkl. MVA

kr 240,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

12 mm bred, 8 m lang

High quality genuine Brother cassette

Brother original merketape i høy kvalitet

Produktdetaljer

Brother P-touch TZeS231 sort på hvit 12 mm bred merketape med ekstra sterkt lim

Gir holdbar og lettlest resultat

Nøkkelfunksjoner

  • 12 mm bred, 8 m lang
  • High quality genuine Brother cassette
  • Brother original merketape i høy kvalitet
  • Gir holdbar og lettlest resultat

Beskrivelse

Kompatibel med et bredt utvalg av Brother P-touch merkemaskiner, er denne originale TZeS231 laminerte merketapen med ekstra sterkt lim spesielt allsidig med sort på hvit farge for ett lettlest resultat. Egner seg til bruk hvor tapen skal sitte ekstra godt enten hjemme, på kontoret eller på andre arbeidsplasser.

Mer om dette produktet ...

Denne originale Brother TZeS231 merketapen vil garantert gi deg klare, tydelige etiketter som er lette å lese, og som varer lenge.

Dette spesielt sterke limet gir mer limkraft, for å sørge for at etikettene dine holder seg festet til ru og ujevne overflater.

Like praktisk hjemme, på kontoret eller arbeidsplassen, kan denne laminerte TZeS231 merketapen i sort på hvit brukes til å identifisere innholdet i alt fra plastmapper og hyller til USB minnepenner, samt kabler og annet utstyr.

Brother P-touch laminerte selvklebende etiketter har blitt utviklet for å vare, selv under ekstreme forhold, og er motstandstyktig mot temperaturer, sollys, kjemikalier, slitasje og nedsenkning i vann, noe som gjør dem egnet for bruk både innendørs og utendørs.

TZe merketape er enkel å installere, finnes i ulike bredder, farger og materialer og sikrer at din Brother P-touch merkemaskin oppfyller alle dine behov for merking.


P-touch TZe-tape
Testet til det ekstreme

Tilbake til toppen