Original Brother TZePR955 merketape - hvit på glitrende sølv, 24 mm bred

Brother TZePR955 hvit på glitrende sølvfarget selvklebende laminert merketape - 24 mm bred

kr 418,75 Inkl. MVA

kr 335,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Hvit tekst på glitrende sølv

24 mm bred, 8 m lang

Brother original merketape i høy kvalitet

Produktdetaljer

Brother TZePR955 merketape hvit på glitrende sølv i 24 mm bredde

Gir dekorativt, holdbart og lettlest resultat

Nøkkelfunksjoner

  • Hvit tekst på glitrende sølv
  • 24 mm bred, 8 m lang
  • Brother original merketape i høy kvalitet
  • Gir dekorativt, holdbart og lettlest resultat

Beskrivelse

Brother original TZePR955 premium merketape i 24 mm bredde har hvit skrift på en glitrende sølvfarget bakgrunn som gir stilfulle merkelapper. Merketapen passer godt for å sette et personlig og elegant preg på dine kreative prosjekter i forbindelse med bryllup, dåp, konfirmasjon og selskap for å lage kort, navnelapper og skilt. Bruk Premium tape til å skrive ut gratulasjoner på gaver. Den laminerte overflaten beskytter tapen mot skade og slitasje. Kompatibel med P-touch merkemaskiner som viser TZ- eller TZe-logoen på dekselet.

Mer om dette produktet ...

Denne laminerte TZePR955 premium merketapen i 24 mm bredde har blitt grundig testet av Brother for å være så holdbart og pålitelig som mulig.

Uansett om du ønsker å merke filer og mapper på kontoret, lage navneskilt, troféplater, kvalitetsskilt eller sette et personlig preg på dine kreative prosjekter, gaver og kort, sikrer denne merketapen i hvit på glitrende sølv et elegant og stilfullt utseende.

Tapen består av flere lag som tåler ekstreme temperaturer og miljøer. Merkelappene vil holde seg like skarpe og lesbare som den dagen de ble tatt i bruk.

Ved å velge original Brother TZe merketape, sørger du for at maskinen din fortsetter å fungere på sitt beste, og gir deg resultater som er klare, lesbare og utformet for å vare.


P-touch TZe-tape
Testet til det ekstreme

Tilbake til toppen