Original Brother TZePR831 merketape - sort på glitrende gull, 12 mm bred

Brother TZePR831 sort på glitrende gullfarget selvklebende laminert merketape - 12 mm bred

kr 328,75 Inkl. MVA

kr 263,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Sort tekst på glitrende gull

12 mm bred , 8 m lang

Brother original merketape i høy kvalitet

Produktdetaljer

Brother TZePR831 merketape sort på glitrende gull i 12 mm bredde

Gir dekorativt, holdbart og lettlest resultat

Nøkkelfunksjoner

  • Sort tekst på glitrende gull
  • 12 mm bred , 8 m lang
  • Brother original merketape i høy kvalitet
  • Gir dekorativt, holdbart og lettlest resultat

Beskrivelse

Brother original TZePR831 premium merketape i 12 mm bredde har sort skrift på en glitrende gullfarget bakgrunn som gir stilfulle merkelapper. Merketapen passer godt for å sette et personlig og elegant preg på dine kreative prosjekter i forbindelse med bryllup, dåp, konfirmasjon og selskap for å lage kort, navnelapper og skilt. Bruk Premium tape til å skrive ut gratulasjoner på gaver. Den laminerte overflaten beskytter tapen mot skade og slitasje. Kompatibel med P-touch merkemaskiner som viser TZ- eller TZe-logoen på dekselet.

Mer om dette produktet ...

Denne laminerte TZePR831 premium merketapen har blitt grundig testet av Brother for å være så holdbart og pålitelig som mulig.

Uansett om du ønsker å merke filer og mapper på kontoret, lage navneskilt, troféplater, kvalitetsskilt eller sette et personlig og dekorativt preg på dine kreative prosjekter, gaver, kort og invitasjoner, sikrer denne merketapen i sort på glitrende gull et elegant og stilfullt utseende.

Tapen består av flere lag som tåler ekstreme temperaturer og miljøer. Merkelappene vil holde seg like skarpe og lesbare som den dagen de ble tatt i bruk.

Ved å velge original Brother TZe merketape, sørger du for at maskinen din fortsetter å fungere på sitt beste, og gir deg resultater som er klare, lesbare og utformet for å vare.

 


P-touch TZe-tape
Testet til det ekstreme

Tilbake til toppen