Original Brother TZeN221 ulaminert merketape – sort på hvit, 9 mm bred

Brother TZeN221 sort på hvit selvklebende ulaminer merketape – 9 mm bred

kr 188,75 Inkl. MVA

kr 151,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

9 mm bred, 8 m lang

Brother original merketape i høy kvalitet

Gir holdbar og lettlest resultat

Produktdetaljer

Brother P-touch TZeN221 sort på hvit 9 mm bred ulaminert merketape

Nøkkelfunksjoner

  • 9 mm bred, 8 m lang
  • Brother original merketape i høy kvalitet
  • Gir holdbar og lettlest resultat

Beskrivelse

Denne originale ulaminerte merketapen passer perfekt for alle dine generelle behov for merking innendørs, enten det er på kontoret, på arbeidsplassen eller hjemme. Brother TZeN221 merketape er rask og enkel å installere, og er kompatibel med en rekke av våre P-touch merkemaskiner som har TZ- eller TZe-logoen på dekslet.

Mer om dette produktet ...

Denne originale Brother TZeN221 ulaminerte merketapen i 9 mm bredde er ideell for generelle merkeoppgaver på kontoret, arbeidsplassen eller hjemme.

TZeN221 i sort på hvit den perfekte løsningen for deg som ønsker å organisere og holde orden, og er spesielt praktisk når du ønsker å merke plastmapper, arkivskap, hyller eller telefonapparater med numre.

TZe merketape er rask og enkel å installere og kompatibel med en rekke av våre P-touch merkemaskiner som har TZ- eller TZe-logoen på dekslet.

Siden tapen er ulaminert egner den seg for bruk innendørs. For å lage mer holdbare merkelapper for bruk utendørs, eller under ekstreme forhold, velg Brother laminert TZe merketape, som finnes i ulike bredder og farger.

 


P-touch TZe-tape
Testet til det ekstreme

Tilbake til toppen