Original Brother TZeMQF31 laminert matt merketape – sort på pastell lilla, 12 mm bred

Brother TZeMQF31 sort på pastell lilla selvklebende laminert matt merketape – 12 mm bred

kr 152,50 Inkl. MVA

kr 122,00 Ekskl. MVA

12 mm bred, 4 m lang

Matt laminert overflate som minsker refleksjoner

Brother original merketape i høy kvalitet

Produktdetaljer

Brother TZeMQF31 matt merketape med sort skrift på pastell lilla bunn

Gir holdbar og lettlest resultat

Nøkkelfunksjoner

  • 12 mm bred, 4 m lang
  • Matt laminert overflate som minsker refleksjoner
  • Brother original merketape i høy kvalitet
  • Gir holdbar og lettlest resultat

Beskrivelse

Egnet for både innendørs og utendørs bruk fester denne originale Brother TZeMQF31 sort på pastell lilla laminerte matte merketapen i 12 mm bredde på nær sagt enhver overflate, og vil ikke blekne eller rives opp – slik at etikettene dine gjør nytten sin lenger. Kompatibel med P-touch merkemaskiner som har TZ- eller TZe-logoen på dekslet.

Mer om dette produktet ...

Original Brother TZeMQF31 merketape sort på pastell lilla i 12 mm bredde vil garantert gi deg merkelapper som er lettlest, slitesterk og som sitter godt.

Laminert for å sørge for at etikettene dine holder seg lenger, og er perfekt for å identifisere innhold i plastmapper, hyller, arkivskap og oppbevaringsesker, noe som gjør dem ideell for generell merking på kontoret, på arbeidsplassen eller hjemme. Tapen har en matt laminert overflate og det er derfor ingen risiko for gjenskinn som skjuler teksten.

Brother P-touch laminerte selvklebende merketape har blitt utviklet for å vare, selv under ekstreme forhold, og er motstandstyktig mot temperaturer, sollys, kjemikalier, slitasje og nedsenkning i vann, noe som gjør dem egnet for bruk både innendørs og utendørs.

TZe merketape er enkel å installere, finnes i ulike bredder, farger og materialer og sikrer at din Brother P-touch merkemaskin oppfyller alle dine behov for merking.

 


P-touch TZe-tape
Testet til det ekstreme

Tilbake til toppen