Original Brother TZeMPSL31 merketape – sort på matt sølv med blondemønster, 12 mm bred

Brother TZeMPSL31 sort på sølv med blondemønster selvklebende laminert matt merketape – 12 mm bred

kr 155,00 Inkl. MVA

kr 124,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

12 mm bred, 4 m lang

Matt laminert overflate som minsker refleksjoner

Brother original merketape i høy kvalitet

Produktdetaljer

Brother TZeMPSL31 merketape matt sort tekst på sølv med blondemønster

Gir holdbar og lettlest resultat

Nøkkelfunksjoner

  • 12 mm bred, 4 m lang
  • Matt laminert overflate som minsker refleksjoner
  • Brother original merketape i høy kvalitet
  • Gir holdbar og lettlest resultat

Beskrivelse

Sett et morsomt og personlig preg på gaver til familie og venner, eller på dine personlige artikler med original Brother TZeMPSL31 selvklebende laminert matt merketape i sort på sølv med blondemønster i 12 mm bredde. Bruk de forskjellige funksjonene i din P-touch merkemaskin for å lage elegante merkelapper. Kompatibel med P-touch merkemaskiner som har TZ- eller TZe-logoen på dekslet.

Mer om dette produktet ...

Denne originale Brother TZeMPSL31 laminerte merketapen har blitt grundig testet av Brother for å være så holdbar og pålitelig som mulig.

Enten du ønsker å merke arkiver og mapper på hjemmekontoret, lage unikt kunsthåndverk med barna, eller på en enkel måte identifisere glass med mat på kjøkkenet, er denne merketepen i sort på sølv med blondemønster i 12 mm bredde perfekt for å lage dekorative etiketter. Tapen har en matt overflate og det er derfor ingen risiko for gjenskinn som skjuler teksten.

Brother P-touch laminerte selvklebende etiketter har blitt utviklet for å vare, selv under ekstreme forhold, og er motstandstyktig mot temperaturer, sollys, kjemikalier, slitasje og nedsenkning i vann, noe som gjør dem egnet for bruk både innendørs og utendørs.

TZe merketape er enkel å installere, finnes i ulike bredder, farger og materialer og sikrer at din Brother P-touch merkemaskin oppfyller alle dine behov for merking.

 


P-touch TZe-tape
Testet til det ekstreme

Tilbake til toppen