Original Brother TZeFX621 fleksibel ID merketape – sort på gul, 9 mm bred

Brother TZeFX621 sort på gul fleksibel ID merketape – 9 mm bred

kr 278,75 Inkl. MVA

kr 223,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

9 mm bred, 8 m lang

Egnet for merking av kabler, ledninger og rør

Gir holdbar og lettlest resultat

Produktdetaljer

Brother P-touch TZeFX621 sort på gul 9 mm bred fleksibel ID merketape

Nøkkelfunksjoner

  • 9 mm bred, 8 m lang
  • Egnet for merking av kabler, ledninger og rør
  • Gir holdbar og lettlest resultat

Beskrivelse

Ideell for å lage merkelapper for enkel identifisering av kabler, ledninger, PVC-rør og andre sylinderformede overflater. Tapen passer perfekt når etiketten skal limes til seg selv (flaggmerking). Brother TZeFX621 sort på gul laminert fleksibel ID merketape i 9 mm bredde har sterkt lim og sikrer at dine etiketter holder lenge. Tapen er kompatibel med P-touch merkemaskiner som har TZ- eller TZe-logo på dekselet.

Mer om dette produktet ...

TZeFX621 fleksibel ID-tape i 9 mm bredde er spesielt utviklet for merking av kabler og ledninger. Merketapen er nøye testet av Brother for for at du skal kunne skrive ut ID-etiketter raskt og effektivt.

Tapen har et spesielt lim som gjør at etikettene enkelt kan settes på kabler, ledninger, PVC-rør og andre sylinderformede overflater. Brother TZeFX621 sort på gul merketape egner seg dessuten også til flaggmerking, der etiketten skal limes til seg selv.

Brother P-touch laminerte selvklebende etiketter har blitt utviklet for å vare, selv under ekstreme forhold, og er motstandstyktig mot temperaturer, sollys, kjemikalier, slitasje og nedsenkning i vann, noe som gjør dem egnet for bruk både innendørs og utendørs.

TZe merketape er enkel å installere, finnes i ulike bredder, farger og materialer og sikrer at din Brother P-touch merkemaskin oppfyller alle dine behov for merking.

 


P-touch TZe-tape
Testet til det ekstreme

Tilbake til toppen