Brother original TZeFX231 fleksibel ID merketape - sort på hvit, 12 mm bred

Brother TZeFX231 sort på hvit fleksibel ID merketape - 12 mm bred

kr 267,50 Inkl. MVA

kr 214,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

12 mm bredde, 8 m lengde

Brother original merketape i høy kvalitet

Gir holdbar og lettlest resultat

Produktdetaljer

Brother P-touch TZeFX231 sort på hvit 12 mm bred fleksibel ID merketape

Nøkkelfunksjoner

  • 12 mm bredde, 8 m lengde
  • Brother original merketape i høy kvalitet
  • Gir holdbar og lettlest resultat

Beskrivelse

Ideell for å lage merkelapper for enkel identifisering av kabler, ledninger, PVC-rør og andre sylinderformede overflater. Tapen passer perfekt når etiketten skal limes til seg selv (flaggmerking). Brother TZeFX231 sort på hvit laminert fleksibel ID merketape har sterkt lim og sikrer at dine etiketter holder lenge. Tapen er kompatibel med P-touch merkemaskiner som har TZ- eller TZe-logo på dekselet.

Mer om dette produktet ...

TZeFX231 fleksibel ID-tape i 12 mm er spesielt utviklet for merking av kabler og ledninger. Merketapen er nøye testet av Brother for for at du skal kunne skrive ut ID-etiketter raskt og effektivt.

Tapen har et spesielt lim som gjør at etikettene enkelt kan settes på kabler, ledninger, PVC-rør og andre sylinderformede overflater. Brother TZeFX231 sort på hvit merketape egner seg dessuten også til flaggmerking, der etiketten skal limes til seg selv.

Merketapen er kompatibel med P-touch merkemaskiner som har TZ- eller TZe-logo på dekselet og er utviklet for å være holdbar, håndtere ekstreme temperaturer, sollys, vann kemikalier og slitasje.


P-touch TZe-tape
Testet til det ekstreme

Tilbake til toppen