Original Brother TZe551 merketape – sort på blå, 24 mm bred

Brother TZe551 sort på blå selvklebende laminert merketape – 24 mm bred

kr 347,50 Inkl. MVA

kr 278,00 Ekskl. MVA

24 mm bred, 8 m lang

Brother original merketape i høy kvalite

Gir holdbar og lettlest resultat

Produktdetaljer

Brother P-touch TZe551 sort på blå 24 mm bred merketape

Nøkkelfunksjoner

  • 24 mm bred, 8 m lang
  • Brother original merketape i høy kvalite
  • Gir holdbar og lettlest resultat

Beskrivelse

Kompatibel med et bredt utvalg av Brother P-touch merkemaskiner, er denne originale TZe551 laminerte merketapen spesielt allsidig med sort på blå farge for ett lettlest resultat. Egner seg til bruk hvor som helst enten hjemme, på kontoret eller på andre arbeidsplasser.

Mer om dette produktet ...

Denne originale Brother TZe551 merketapen vil garantert gi deg klare, tydelige etiketter som er lette å lese og som varer lenge.

Like praktisk hjemme, på kontoret eller arbeidsplassen, kan denne laminerte TZe551 merketapen i sort på blå i 24 mm bredde brukes til å identifisere innholdet i alt fra plastmapper og hyller til USB minnepenner, samt kabler og annet utstyr.

Brother P-touch laminerte selvklebende etiketter har blitt utviklet for å vare, selv under ekstreme forhold, og er motstandstyktig mot temperaturer, sollys, kjemikalier, slitasje og nedsenkning i vann, noe som gjør dem egnet for bruk både innendørs og utendørs.

TZe merketape er enkel å installere, finnes i ulike bredder, farger og materialer og sikrer at din Brother P-touch merkemaskin oppfyller alle dine behov for merking.

 


P-touch TZe-tape
Testet til det ekstreme

Tilbake til toppen