Original Brother TZe344 merketape– gull på sort, 18 mm bred

Brother TZe344 gull på sort selvklebende laminert merketape – 18 mm bred

kr 347,50 Inkl. MVA

kr 278,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

18 mm bred, 8 m lang

Brother original merketape i høy kvalitet

Gir holdbar og lettlest resultat

Produktdetaljer

Brother P-touch TZe334 gull på sort 18 mm bred merketape

Nøkkelfunksjoner

  • 18 mm bred, 8 m lang
  • Brother original merketape i høy kvalitet
  • Gir holdbar og lettlest resultat

Beskrivelse

Kompatibel med et bredt utvalg av Brother P-touch merkemaskiner, er denne originale TZe344 laminerte merketapen spesielt allsidig med gull på sort farge for et lettlest resultat. Egner seg til bruk hvor som helst enten hjemme, på kontoret eller på andre arbeidsplasser.

Mer om dette produktet ...

Denne originale Brother TZe344 merketapen vil garantert gi deg klare, tydelige etiketter som er lette å lese og som varer lenge.

Like praktisk hjemme, på kontoret eller arbeidsplassen, kan denne laminerte TZe344 merketapen i gull på sort i 18 mm bredde brukes til å identifisere innholdet i for eksempel plastmapper, oppbevaringsbokser, krukker og annet utstyr.

Brother P-touch laminerte selvklebende etiketter har blitt utviklet for å vare, selv under ekstreme forhold, og er motstandstyktig mot temperaturer, sollys, kjemikalier, slitasje og nedsenkning i vann, noe som gjør dem egnet for bruk både innendørs og utendørs.

TZe merketape er enkel å installere, finnes i ulike bredder, farger og materialer og sikrer at din Brother P-touch merkemaskin oppfyller alle dine behov for merking.

 


P-touch TZe-tape
Testet til det ekstreme

Tilbake til toppen