Lagt til handlekurv

Original Brother TX345 merketape – hvit på sort, 18 mm bred

Brother TX345 hvit på sort merketape – 18 mm bred

Utviklet for å motstå ekstreme temperaturer og miljø, sørger denne allsidige TX345 merketapen for å gi deg etiketter som varer. Laminerte etiketter i hvit på sort kan brukes hvor som helst enten hjemme, på kontoret eller på andre arbeidsplasser.

Nøkkelfunksjoner

  • 18 mm bred, 15 m lang
  • Brother original merketape i høy kvalitet
  • Gir holdbar og lettlest resultat

Oversikt

Denne originale Brother TX345 merketapen i hvit på sort i 18 mm bredde vil garantert gi deg etiketter som varer. Bestående av flere lag som beskytter mot temperaturer og omgivelsene, vil de allsidige etikettene holde seg så klare og leselige, som den dagen de ble påført.

Bestandig både mot UV og vann, kan etikettene motstå kjemikalier, slitasje, sollys og nedsenkning i vann.  

Passer perfekt for å merke hyllekanter, plastmapper, oppbevaringsesker og kabler, enten de er på kontoret, arbeidsplassen eller hjemme. Den selvklebende laminerte tapen er egnet for bruk både innendørs og utendørs, og har gjennomgått omfattende testing for å sørge for at den kan brukes på de fleste underlag.

 

TX-tape er kompatibel med Brother P-touch merkemaskiner PT7000, PT8000 og PTPC og tilbyr ytelsen og allsidighet du trenger for å fullføre nesten hvilken som helst merkeoppgave.


P-touch TZe-tape
Testet til det ekstreme