Original Brother STe161 stensiltape – 36 mm bred

Brother STe161 stensiltape for permanent merking – 36 mm bred

kr 397,50 Inkl. MVA

kr 318,00 Ekskl. MVA

36 mm bred, 3 m lang

For permanent merking av deler ved påføring av trykkfarger eller kjemisk etsing

Brother original stensiltape i høy kvalitet

Produktdetaljer

Brother P-touch STe161 36 mm bred stensiltape

Sikrer et holdbart og lesbart resultat

Nøkkelfunksjoner

  • 36 mm bred, 3 m lang
  • For permanent merking av deler ved påføring av trykkfarger eller kjemisk etsing
  • Brother original stensiltape i høy kvalitet
  • Sikrer et holdbart og lesbart resultat

Beskrivelse

Brother original STe161 stensiltape i 36 mm bredde er laget for bruk sammen med Brother P-touch merkemaskiner. Tapen har et varmefølsomt lag som maskerer blekk, eller spesielle væsker for merking direkte på delen. Denne limfrie tapen gjør at du raskt kan lage stensiler i mange forskjellige lengder, slik at du kan få utført jobben på riktig måte. Kompatibel med P-touch merkemaskiner som har TZ- eller TZe-logoen på dekslet.

Mer om dette produktet ...

Original Brother STe161 stensiltape i 36 mm bredde er spesielt utviklet for å lage brukervennlige stensiler for et lettlest resultat og som er i henhold til sikkerhetskrav.

Med et termisk følsomt lag som gjør at væsker som blekk eller spesielle kjemikalier for etsing trenger gjennom stensiltapen for permanent merking, gjør denne STe161 tapen det mulig å lage unike stensiler for å merke ulike komponenter og deler. Legg til individuelle SKU-nummer, delenummer eller logoer for å sikre at alt blir permanent merket.

Brother original stensiltape er kompatibel med en rekke P-touch merkemaskiner og er et viktig merkesystem som effektivt hjelper deg med å overholde krav til sikkerhet og lovgivning.


P-touch TZe-tape
Testet til det ekstreme

Tilbake til toppen