Original Brother WT800CL beholder for overskuddstoner

Brother WT800CL beholder for overskuddstoner. Driftssyklus på opptil 100 000 A4 sider.

kr 517,50 Inkl. MVA

kr 414,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Driftssyklus på 100 000 A4 sider, i samsvar med ISO/IEC 19798.

Original Brother forbruksmateriell av høy kvalitet

Sørger for at din laserskriver fungerer på best mulig måte

Produktdetaljer

Brother original WT800CL beholder for overskuddstoner

Utviklet av det samme teamet med ingeniører som laget din Brother skriver, det betyr at de er utformet for å fungere sammen 

Nøkkelfunksjoner

  • Driftssyklus på 100 000 A4 sider, i samsvar med ISO/IEC 19798.
  • Original Brother forbruksmateriell av høy kvalitet
  • Sørger for at din laserskriver fungerer på best mulig måte
  • Utviklet av det samme teamet med ingeniører som laget din Brother skriver, det betyr at de er utformet for å fungere sammen 

Beskrivelse

Sørg for at laserskriveren på kontoret fungerer slik den skal, og at utskriftene dine forblir best mulig med original Brother WT800CL beholder for overskuddstoner.

WT800CL er enkel å installere, pålitelig og varer lenge. Denne beholderen for overskuddstoner er kompatible med en rekke skrivere, og hjelper deg med å fortsette å skrive ut. 

Ikke bruk beholderen for overskuddstoner på nytt. Når du blir bedt om det av skriveren, bytt ut beholderen for overskuddstoner med en original Brother WT800CL for å opprettholde utskriftsfunksjonaliteten. Hvis du lar den nåværende enheten stå utover det anbefalte antallet utskrifter, vil skriveren ikke fungere.

Oversikt

 
To papegøyer som flyr over en jungel

 

Miljø og resirkulering

Alle Brother sine produkter er bygget for å ha så liten innvirkning på miljøet som mulig. På slutten av produktets levetid tilbyr Brother en miljøvennlig og ansvarlig måte for kunder å returnere sine Brother produkter.

Support Brother - at your side

 

Support "at your side"

Bruk av original Brother-rekvisita sikrer produktets garanti. Brother er alltid "at your side". Vi forplikter oss til å gi utmerket salgsstøtte og kundebehandling – både før og etter kjøp.

En kvinne holder et fargerikt utskrevet dokument

 

Garantert best ytelse

Husk at bruk av Brother sin originale rekvisita er den eneste måten å sikre at skriveren fungerer på sitt aller beste, hele tiden. Bestill WT800CL beholder for overskuddstoner fra Brother i dag – designet så din Brother-skriver yter sitt beste og gir deg bedre verdi over tid.

En person holder et utskrevet dokument i hånden og sammenligner dokumentet på datamaskinen

 

Pålitelighet og kvalitetssikring

Sørg for at Brother-skriveren fortsetter å levere de eksepsjonelle resultatene du har vent deg til ved å velge en WT800CL beholder for overskuddstoner. Selv om det finnes rimeligere erstatningsalternativer, er det bare en original WT800CL beholder for overskuddstoner som garanterer at maskinen din vil fortsette å utføre jobben så raskt og effektivt som den burde.

 

Resirkulering

Visste du at du kan resirkulere dine gamle tonerkassetter med Brother, uten ekstra kostnad?

Vi er forpliktet til å gjøre alt vi kan for å minimere vår innvirkning på miljøet, og å oppfordre våre kunder til å bidra til dette ved å gjøre det så enkelt som mulig for dem å resirkulere sine brukte originale Brother tonere.

Gi oss beskjed om hvor mange tomme tonerkassetter du har, og vi vil sørge for at du kan returnere dem til oss, helt kostnadsfritt.

Takket være vårt langvarige partnerskap med prisbelønte veldedige organisasjonen Cool Earth, bidrar vårt gjenvinningsarbeid å stoppe regnskogenes ødeleggelse.

For mer informasjon og for å finne ut hvordan vi alle kan jobbe sammen for et bedre miljø, les om resirkulering her

Tilbake til toppen