Original Brother WT223CL beholder for overskuddstoner

Brother WT223CL beholder for overskuddstoner. Driftssyklus på opptil 50 000 A4 sider.

kr 378,75 Inkl. MVA

kr 303,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Opptil 50 000 A4 sider

Brother original rekvisita i høy kvalitet

Sørger for at din laserskriver fungerer på beste måte

Produktdetaljer

Brother WT223CL beholder for overskuddstoner

Nøkkelfunksjoner

  • Opptil 50 000 A4 sider
  • Brother original rekvisita i høy kvalitet
  • Sørger for at din laserskriver fungerer på beste måte

Beskrivelse

Brother original WT223CL beholder for overskuddstoner er kompatibel med en rekke Brother farge LED skrivere. Den er designet for problemfritt vedlikehold og sikrer at dine dokumenter skrives ut raskt, effektivt og i best mulig kvalitet.

Mer om dette produktet ...

Brother original WT223CL beholder for overskuddstoner forlenge skriverens levetid og sikre at den fortsetter å levere dokumenter av høy kvalitet, hver gang.

WT223CL samler opp eventuell overskytende toner som bygger seg opp i maskinen og byttes enkelt uten noe rot eller søl. Dette sikrer at utskriftene dine er skarpe og flekkfrie, og gir deg de profesjonelle resultatene du forventer deg fra Brother.

Denne utskiftbare enheten har en driftssyklus på 50 000 A4 sider, er pålitelig og gjør vedlikehold av skriveren mye enklere.

Resirkulering

Visste du at du kan resirkulere dine gamle tonerkassetter med Brother, uten ekstra kostnad?

Vi er forpliktet til å gjøre alt vi kan for å minimere vår innvirkning på miljøet, og å oppfordre våre kunder til å bidra til dette ved å gjøre det så enkelt som mulig for dem å resirkulere sine brukte originale Brother tonere.

Gi oss beskjed om hvor mange tomme tonerkassetter du har, og vi vil sørge for at du kan returnere dem til oss, helt kostnadsfritt.

Takket være vårt langvarige partnerskap med prisbelønte veldedige organisasjonen Cool Earth, bidrar vårt gjenvinningsarbeid å stoppe regnskogenes ødeleggelse.

For mer informasjon og for å finne ut hvordan vi alle kan jobbe sammen for et bedre miljø, les om resirkulering her

Tilbake til toppen