Original Brother TN821XXLM super høykapasitet toner - magenta

Brother TN821XXLM magenta toner. (Skriver ut ca. 12 000 sider)

kr 6 616,25 Inkl. MVA

kr 5 293,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Skriver ut opptil 12 000 sider i samsvar med ISO/IEC 19798

Høy kvalitet i original Brother TN821XXLM super høykapasitet toner

Originale Brother tonerkassetter er grundig testet for å skrive ut perfekt hver gang, noe som sparer deg for tid og penger

Produktdetaljer

TN821XXLM_main

Ved bruk av original Brother TN821XXLM super høykapasitet toner beskytter du skriverens garanti

Nøkkelfunksjoner

  • Skriver ut opptil 12 000 sider i samsvar med ISO/IEC 19798
  • Høy kvalitet i original Brother TN821XXLM super høykapasitet toner
  • Originale Brother tonerkassetter er grundig testet for å skrive ut perfekt hver gang, noe som sparer deg for tid og penger
  • Ved bruk av original Brother TN821XXLM super høykapasitet toner beskytter du skriverens garanti

Beskrivelse

Denne originale TN821XXLM magenta tonerkassetten med super høy kapasitet er utformet for å gi skarpe, klare utskrifter, hver gang.  

Våre tonere er kompatible med en rekke skrivere, er enkle å installere og hjelper deg med å produsere holdbare dokumenter som ikke falmer over tid. 

Brother vurderer miljøpåvirkning på hvert trinn i tonerens livssyklus, slik at avfallet reduseres. Alle våre maskinvarer og tonere er utviklet for å ha så liten innvirkning på miljøet som mulig. 
 
Original Brother TN821XXLM toner - verdt det hver gang. 

Oversikt

 
 
En person holder en bunke papir med begge armene

 

Høyere besparelser i utskriftsvolumet

Høykapasitets tonere inneholder mer toner for høyere sidekapasitet og lavere kostnad per side. For de med høyt utskriftsbehov sparer tid ved å redusere hyppigheten av kassettbytte.

Holografiske sikkerhetsetikett på en eske med original Brother toner

 

Sjekk at forsyningene dine er originale

Du finner den holografiske sikkerhetsetiketten på originale Brother tonere. Kontroller at esken og sikkerhetsetiketten ikke er blitt tuklet med, og bekreft at hologrammets sikkerhetsetikett er ekte ved å bekrefte det unike 7-sifrede ID-nummeret på: www.brother.com/id 

To papegøyer som flyr over en jungel

 

Miljø og resirkulering

Alle Brother tonere er bygget for å ha så liten innvirkning på miljøet som mulig. Brother tilbyr en miljømessig ansvarlig måte for kunder å kassere sine Brother produkter på slutten av levetiden.

En kvinne holder et fargerikt utskrevet dokument

 

Original rekvisita - for best resultat

Benytt original Brother toner for å beskytte din skriver og sikkerstille et optimalt resultat fra din Brother skriver. Det garanterer problemfrie utskrifter og langsiktige besparelser.

Test av ytelse

 

Test av ytelse

Brother tonere er motstandsdyktig mot lys og ozon, og sikrer dermed at langvarig eksponering ikke vil føre til at utskrifter falmer med tiden. Få en virkelig profesjonell finish med originale Brother tonere.

En person holder et utskrevet dokument i hånden og sammenligner dokumentet på datamaskinen

 

Pålitelighet og kvalitetssikring

Brother original toner er spesielt utviklet for å maksimere utskriftskvalitet, ytelse og pålitelighet. Hver Brother laserskriver er utviklet for å fungere ved forhåndsinnstilte temperaturer som er nøyaktig tilpasset hver enkelt tonerformulering for å sikre sømløs utskriftskvalitet og pålitelighet.

Support Brother - at your side

 

Support - "at your side"

Bruk av original Brother rekvisita beskytter skrivergarantien. Brother er alltid "at your side". Vi tilbyr support og kundeservice - både før og etter kjøp.

 

Resirkulering

Visste du at du kan resirkulere dine gamle tonerkassetter med Brother, uten ekstra kostnad?

Vi er forpliktet til å gjøre alt vi kan for å minimere vår innvirkning på miljøet, og å oppfordre våre kunder til å bidra til dette ved å gjøre det så enkelt som mulig for dem å resirkulere sine brukte originale Brother tonere.

Gi oss beskjed om hvor mange tomme tonerkassetter du har, og vi vil sørge for at du kan returnere dem til oss, helt kostnadsfritt.

Takket være vårt langvarige partnerskap med prisbelønte veldedige organisasjonen Cool Earth, bidrar vårt gjenvinningsarbeid å stoppe regnskogenes ødeleggelse.

For mer informasjon og for å finne ut hvordan vi alle kan jobbe sammen for et bedre miljø, les om resirkulering her

Tilbake til toppen