Brother TN3520 original ekstra super høykapasitet toner sort

Brother TN3520 original ekstra super høykapasitet toner - skriver ut ca. 20 000 A4 sider

kr 3 818,75 Inkl. MVA

kr 3 055,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Gir ca. 20.000 sider i henhold til ISO/IEC 19752

Høykvalitets Brother original toner

Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Produktdetaljer

Brother TN3520 original ekstra super høykapasitet toner sort i eske

Nøkkelfunksjoner

  • Gir ca. 20.000 sider i henhold til ISO/IEC 19752
  • Høykvalitets Brother original toner
  • Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Beskrivelse

Med kapasitet for å skrive ut opptil 20.000 sider, gir TN3520 ekstra super høykapasitet toner i sort mye for pengene. Brother TN3520 original toner sikrer at du får høy kvalitet på dine utskrifter og at din skriver fungerer på best mulig måte.

Mer om dette produktet ...

TN3520 ekstra super høykapasitet toner i sort er spesielt utformet for å fungere perfekt med din Brother laserskriver og for å vare mye lengre enn en standard toner. Den gir deg  utmerket resultat og samme gode kvalitet, hver gang du skriver ut.

Dersom du benytter billig uoriginal rekvisita sparer du penger på kort sikt, men du bør kjenne til at de ikke er like kompatible med din Brother maskin. Uoriginal rekvisita kan føre til utskriftsproblemer og eventuelt skade din skriver - hvorfor ta denne risikoen?

Ved å velge TN3520 original toner vil din skriver fortsette å fungere på beste måte og alle garantier du har forblir gyldige.

Resirkulering

Visste du at du kan resirkulere dine gamle tonerkassetter med Brother, uten ekstra kostnad?

Vi er forpliktet til å gjøre alt vi kan for å minimere vår innvirkning på miljøet, og å oppfordre våre kunder til å bidra til dette ved å gjøre det så enkelt som mulig for dem å resirkulere sine brukte originale Brother tonere.

Gi oss beskjed om hvor mange tomme tonerkassetter du har, og vi vil sørge for at du kan returnere dem til oss, helt kostnadsfritt.

Takket være vårt langvarige partnerskap med prisbelønte veldedige organisasjonen Cool Earth, bidrar vårt gjenvinningsarbeid å stoppe regnskogenes ødeleggelse.

For mer informasjon og for å finne ut hvordan vi alle kan jobbe sammen for et bedre miljø, les om resirkulering her

Tilbake til toppen