Brother TN3230 original toner sort

Brother TN3230 original toner sort - skriver ut ca. 3000 A4 sider

kr 1 458,75 Inkl. MVA

kr 1 167,00 Ekskl. MVA

Gir ca. 3000 A4 sider

Høykvalitets Brother original toner

Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Produktdetaljer

TN3230_main

Nøkkelfunksjoenr

  • Gir ca. 3000 A4 sider
  • Høykvalitets Brother original toner
  • Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Beskrivelse

Brother TN3230 toner er utformet for at din sort-hvitt laserskriver skal levere perfekte resultat hver gang du skriver ut. Toneren gir opptil 3000 A4 sider.

Mer om dette produktet ...

TN3230 sort toner er spesielt utformet for å fungere perfekt med din Brother skriver og for at den alltid skal levere utskrifter i høy kvalitet.

Med billige uoriginale tonere kan du spare penger på kort sikt, men tonerene er ikke like kompatibel med din maskin. Bruk av uoriginale tonere kan gi utskriftsproblemer, eller enda verre - skade din maskin.

Ved å velge Brother TN3230 original toner kan du forsikre deg om at din skriver fortsetter å levere best mulig resultat og at garantien forblir gyldig.

Resirkulering

Visste du at du kan resirkulere dine gamle tonerkassetter med Brother, uten ekstra kostnad?

Vi er forpliktet til å gjøre alt vi kan for å minimere vår innvirkning på miljøet, og å oppfordre våre kunder til å bidra til dette ved å gjøre det så enkelt som mulig for dem å resirkulere sine brukte originale Brother tonere.

Gi oss beskjed om hvor mange tomme tonerkassetter du har, og vi vil sørge for at du kan returnere dem til oss, helt kostnadsfritt.

Takket være vårt langvarige partnerskap med prisbelønte veldedige organisasjonen Cool Earth, bidrar vårt gjenvinningsarbeid å stoppe regnskogenes ødeleggelse.

For mer informasjon og for å finne ut hvordan vi alle kan jobbe sammen for et bedre miljø, les om resirkulering her

Tilbake til toppen