Original Brother TN320M toner – magenta

Brother TN320M magenta toner. Gir utskrift av ca. 1500 sider.

kr 1 643,75 Inkl. MVA

kr 1 315,00 Ekskl. MVA

Skriver ut ca. 1500 A4 sider i henhold til ISO/IEC19798

Høykvalitets original Brother toner

Forhindrer avfall for å spare deg for papir, tid og penger

Produktdetaljer

Brother original TN320M magenta toner i eske

Nøkkelfunksjoner

  • Skriver ut ca. 1500 A4 sider i henhold til ISO/IEC19798
  • Høykvalitets original Brother toner
  • Forhindrer avfall for å spare deg for papir, tid og penger

Beskrivelse

Med original Brother TN320M magenta toner kan du dra nytte av rask utskriftshastighet, økt produktivitet og slagkraftig grafikk, hver gang du skriver ut. Laget i trå med Brother sine høye designspesifikasjon kan TN320M toner produsere opptil 1500 levende, iøynefallende sider.

Mer om dette produktet ...

Finnes i flere farger:

Gi sidene liv med TN320M toner i magenta, som er fagmessig designet for å fungere sømløst med din Brother skriver, og gir deg resultater av høyeste kvalitet, hver eneste gang.

Selv om det å bruke uoriginale tonere, eller tonere som må fylles på, kanskje sparer deg for penger på kort sikt, er de ikke så kompatible med maskinen din. Disse uoriginale produktene kan føre til utskriftsproblemer og til og med skade skrivere din – så hvorfor ta sjansen?

Ved å velge original Brother TN320M toner vil du sørge for at skriveren din fortsetter å yte best mulig, og at eventuelle garantier du har opprettholdes, noe som samlet sett gir deg en ekstra trygghet.

Resirkulering

Visste du at du kan resirkulere dine gamle tonerkassetter med Brother, uten ekstra kostnad?

Vi er forpliktet til å gjøre alt vi kan for å minimere vår innvirkning på miljøet, og å oppfordre våre kunder til å bidra til dette ved å gjøre det så enkelt som mulig for dem å resirkulere sine brukte originale Brother tonere.

Gi oss beskjed om hvor mange tomme tonerkassetter du har, og vi vil sørge for at du kan returnere dem til oss, helt kostnadsfritt.

Takket være vårt langvarige partnerskap med prisbelønte veldedige organisasjonen Cool Earth, bidrar vårt gjenvinningsarbeid å stoppe regnskogenes ødeleggelse.

For mer informasjon og for å finne ut hvordan vi alle kan jobbe sammen for et bedre miljø, les om resirkulering her

Tilbake til toppen