Original Brother TN3060 høykapasitet toner – sort

Brother TN3060 sort høykapasitet toner. Gir 6 700 sider.

kr 2 266,25 Inkl. MVA

kr 1 813,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Skriver ut 6700 A4 sider i henhold til ISO/IEC19752

Original Brother toner av høy kvalitet

Forhindrer avfall, som sparer deg for papir, tid og penger

Produktdetaljer

TN3060_main

Nøkkelfunksjoner

  • Skriver ut 6700 A4 sider i henhold til ISO/IEC19752
  • Original Brother toner av høy kvalitet
  • Forhindrer avfall, som sparer deg for papir, tid og penger

Beskrivelse

Siden det er standardfargen i mange utskriftsjobber, kan det være at du trenger å skifte ut den sorte toneren oftere. Denne originale Brother TN3060 høykapasitet toneren skriver ut opptil 6700 A4 sider og  gir briljante resultater fra første til siste side.

Mer om dette produktet ...

Sørg for at din Brother skriver fortsetter å levere de enestående resultatene du forventer ved å velge en TN3060 toner. Designet for å vare mye lenger enn en standard toner tilbyr denne høykapasitet  toneren  samme utskriftsresultat i utmerket kvalitet.

Selv om det kan være rimeligere alternativer tilgjengelig andre steder, er det kun en original Brother TN3060 toner som garanterer at maskinen din vil fortsette å yte så raskt og effektivt som mulig.

Husk at å bruke originale Brother tonere er den eneste måten å sørge for at skriveren din fortsetter å fungere best mulig, og at eventuelle garantier du har opprettholdes.

Bestill TN3060 høykapasitet toner i sort fra Brother i dag, for å sørge for at du over tid får mest mulig igjen for pengene.

Resirkulering

Visste du at du kan resirkulere dine gamle tonerkassetter med Brother, uten ekstra kostnad?

Vi er forpliktet til å gjøre alt vi kan for å minimere vår innvirkning på miljøet, og å oppfordre våre kunder til å bidra til dette ved å gjøre det så enkelt som mulig for dem å resirkulere sine brukte originale Brother tonere.

Gi oss beskjed om hvor mange tomme tonerkassetter du har, og vi vil sørge for at du kan returnere dem til oss, helt kostnadsfritt.

Takket være vårt langvarige partnerskap med prisbelønte veldedige organisasjonen Cool Earth, bidrar vårt gjenvinningsarbeid å stoppe regnskogenes ødeleggelse.

For mer informasjon og for å finne ut hvordan vi alle kan jobbe sammen for et bedre miljø, les om resirkulering her

Tilbake til toppen