Brother original TN241C toner cyan

Brother TN241C cyan toner - skriver ut ca. 1400 A4 sider

kr 1 382,50 Inkl. MVA

kr 1 106,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Gir ca. 1400 A4 sider i henhold til ISO/IEC19798

Høykvalitets Brother original toner

Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Produktdetaljer

Brother original TN241C cyan toner i eske

Nøkkelfunksjoner

  • Gir ca. 1400 A4 sider i henhold til ISO/IEC19798
  • Høykvalitets Brother original toner
  • Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Beskrivelse

TN241C toner i cyan er konstruert for å fungere perfekt med din Brother skriver og gir garantert raske og klare utskrifter. Med original toner som TN241C får du mer verdi for dine pernger på lang sikt enn med billigere uoriginale tonere.

Mer om dette produktet ...

Finnes i flere farger:

Når du skal bytte toner kan du regne med Brother TN241C toner for å forsikre deg om at din skriver vil fortsette å fungere perfekt og dine utskrifter forblir klare og skarpe.

Markedet er fullt av uoriginal rekvisita, men du bør huske på at billige uoriginale tonere kan påvirke både utskriftskvaliteten og skriveren som kan føre til at din garanti blir ugyldig.

Med Brother TN241C original toner i cyan fortsetter din maskin å fungere slik den skal. Du får mye verdi for pengene og fantastiske resultat, hver gang.

Resirkulering

Visste du at du kan resirkulere dine gamle tonerkassetter med Brother, uten ekstra kostnad?

Vi er forpliktet til å gjøre alt vi kan for å minimere vår innvirkning på miljøet, og å oppfordre våre kunder til å bidra til dette ved å gjøre det så enkelt som mulig for dem å resirkulere sine brukte originale Brother tonere.

Gi oss beskjed om hvor mange tomme tonerkassetter du har, og vi vil sørge for at du kan returnere dem til oss, helt kostnadsfritt.

Takket være vårt langvarige partnerskap med prisbelønte veldedige organisasjonen Cool Earth, bidrar vårt gjenvinningsarbeid å stoppe regnskogenes ødeleggelse.

For mer informasjon og for å finne ut hvordan vi alle kan jobbe sammen for et bedre miljø, les om resirkulering her

Tilbake til toppen