Brother original TN241BK toner sort

Brother TN241BK sort toner - skriver ut ca. 2500 A4 sider

kr 1 370,00 Inkl. MVA

kr 1 096,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Gir ca. 2500 A4 sider i henhold til ISO/IEC19798 

Høykvalitets Brother original toner

Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Produktdetaljer

Brother original TN241BK sort toner i eske

Nøkkelfunksjoner

  • Gir ca. 2500 A4 sider i henhold til ISO/IEC19798 
  • Høykvalitets Brother original toner
  • Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Beskrivelse

TN241BK sort toner som er konstruert for å fungere perfekt med din Brother laserskriver. Den garanterer raske, skarpe utskrifter. Med original rekvisita som TN241BK får du mer verdi for pengene på lang sikt enn med billigere alternativ.

Mer om dette produktet ...

Finnes i flere farger:

Alle Brother tonere inklusiv TN241BK sort toner, testes nøye for at du som kunde skal få den beste og mest pålitelige løsningen som er mulig.

Billige uoriginale tonere som finnes på markedet er helt enkelt ikke like kompatibel med din Brother skriver. Det kan resultere i problemer med kvaliteten på dine utskrifter og påvirke maskinens prestasjon noe som kan bli kostbart i lengden.

Med Brother original TN241BK toner fortsetter din maskin å fungere uten problem, du får mye verdi fpr pengene og en maskin du kan stole på.

Resirkulering

Visste du at du kan resirkulere dine gamle tonerkassetter med Brother, uten ekstra kostnad?

Vi er forpliktet til å gjøre alt vi kan for å minimere vår innvirkning på miljøet, og å oppfordre våre kunder til å bidra til dette ved å gjøre det så enkelt som mulig for dem å resirkulere sine brukte originale Brother tonere.

Gi oss beskjed om hvor mange tomme tonerkassetter du har, og vi vil sørge for at du kan returnere dem til oss, helt kostnadsfritt.

Takket være vårt langvarige partnerskap med prisbelønte veldedige organisasjonen Cool Earth, bidrar vårt gjenvinningsarbeid å stoppe regnskogenes ødeleggelse.

For mer informasjon og for å finne ut hvordan vi alle kan jobbe sammen for et bedre miljø, les om resirkulering her

Tilbake til toppen