Brother TN2320 original høykapasitet toner sort

Brother TN2320 original høykapasitet toner sort - skriver ut ca. 2600 A4 sider 

kr 1 418,75 Inkl. MVA

kr 1 135,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Gir ca. 2600 A4 sider i henhold til ISO/IEC 19752

Høykvalitets Brother original toner

Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Produktdetaljer

Brother TN2320 høykapasitetstoner sort i forpakning

Nøkkelfunksjoner

  • Gir ca. 2600 A4 sider i henhold til ISO/IEC 19752
  • Høykvalitets Brother original toner
  • Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Beskrivelse

Brother TN2320 original sort høykapasitet toner er utformet for utskrift av sort-hvitt dokumenter med høy oppløsning fra første til siste utskrift. TN2320 er en toner med høy kapasitet uten at det går ut over kvaliteten.

Mer om dette produktet ...

Alle Brother tonere, inkludert TN2320 høykapasitet toner i sort, testes nøye for å gi brukerne en mest mulig pålitelig løsning. Ettersom dette er en toner med høy kapasitet varer TN2320 dobbelt så lenge uten å gå på kompromiss med kvaliteten.

Billige uoriginale tonere som finnes på markedet er ikke like kompatible med din Brother laserskriver. Bruk av disse kan føre til problemer med både utskriftskvaliteten og maskinens prestasjon. Dette er problemer som kan bli kostbare.

TN2320 original toner garanterer at skriveren fortsetter å fungere uten problemer. Du får mer valuta for pengene på lang sikt og en skriver du kan stole på.

Resirkulering

Visste du at du kan resirkulere dine gamle tonerkassetter med Brother, uten ekstra kostnad?

Vi er forpliktet til å gjøre alt vi kan for å minimere vår innvirkning på miljøet, og å oppfordre våre kunder til å bidra til dette ved å gjøre det så enkelt som mulig for dem å resirkulere sine brukte originale Brother tonere.

Gi oss beskjed om hvor mange tomme tonerkassetter du har, og vi vil sørge for at du kan returnere dem til oss, helt kostnadsfritt.

Takket være vårt langvarige partnerskap med prisbelønte veldedige organisasjonen Cool Earth, bidrar vårt gjenvinningsarbeid å stoppe regnskogenes ødeleggelse.

For mer informasjon og for å finne ut hvordan vi alle kan jobbe sammen for et bedre miljø, les om resirkulering her

Tilbake til toppen