Brother TN2010 original toner sort

Brother TN2010 original toner sort - skriver ut ca. 1000 A4 sider

kr 745,00 Inkl. MVA

kr 596,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Gir ca. 1000 A4 sider i henhold til ISO/IEC 19752

Høykvalitets Brother original toner

Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Produktdetaljer

Brother  original TN2010 toner sort i eske

Nøkkelfunksjoenr

  • Gir ca. 1000 A4 sider i henhold til ISO/IEC 19752
  • Høykvalitets Brother original toner
  • Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Beskrivelse

Brother TN2010 toner gir rask og pålitelig utskrift. Velg TN2010 for å garantere at dine utskrifter leveres raskt og med perfekt klarhet fra første til siste utskrift av dine dokumenter.

Mer om dette produktet ...

Med denne originale toneren fra Brother kan du skrive ut opptil 1000 A4 sider. Ved å benytte original rekvisita fungerer din skriver på best mulig måte. Når det er tid for å bestille ny toner til din skriver, kan du stole på Brother TN2010 toner som sikre at din skriver fungerer optimalt og gir et utmerket resultat.

Dersom du benytter billig uoriginal rekvisita, bør du huske at andre tonere ikke bare kan påvirke kvaliteten på dine utskrifter, men kan også gi langvarig skade på din maskin.

TN2010 sort original toner sørger for at din maskin fungerer presis som den skal. Du får utmerket resultat og verdi for dine penger.

Resirkulering

Visste du at du kan resirkulere dine gamle tonerkassetter med Brother, uten ekstra kostnad?

Vi er forpliktet til å gjøre alt vi kan for å minimere vår innvirkning på miljøet, og å oppfordre våre kunder til å bidra til dette ved å gjøre det så enkelt som mulig for dem å resirkulere sine brukte originale Brother tonere.

Gi oss beskjed om hvor mange tomme tonerkassetter du har, og vi vil sørge for at du kan returnere dem til oss, helt kostnadsfritt.

Takket være vårt langvarige partnerskap med prisbelønte veldedige organisasjonen Cool Earth, bidrar vårt gjenvinningsarbeid å stoppe regnskogenes ødeleggelse.

For mer informasjon og for å finne ut hvordan vi alle kan jobbe sammen for et bedre miljø, les om resirkulering her

Tilbake til toppen