Brother original DR241CL trommel

Brother DR241CL trommel for utskrift av ca. 15.000 A4 sider (1 x BK/C/M/Y). En trommel er en holder til tonere. Tonere kjøpes separat.

kr 2 067,50 Inkl. MVA

kr 1 654,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Gir ca. 15.000 A4 sider (en side per jobb)

Brother original trommel i høy kvalitet

Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Produktdetaljer

DR241CL_main

Nøkkelfunksjoenr

  • Gir ca. 15.000 A4 sider (en side per jobb)
  • Brother original trommel i høy kvalitet
  • Minsker papirforbruket, spar tid og penger

Beskrivelse

Med Brother original DR241CL trommel kommer din skriver til å fungere på beste måte og sørge for at dine utskrifter forblir i høy kvalitet. DR241C er enkel å installere, pålitelig, varer lenge og sikrer at du ikke kommer til å få utskriftsproblemer.

Mer om dette produktet ...

Når du vil skrive ut dokumenter på din arbeidsplass, velg Brother DR241CL trommel for å forsikre deg om at din skriver fortsetter å fungere på best mulig måte og at dine utskrifter forblir skarpe og klare.
 
Det finnes flere uoriginale rekvisita på markedet, men husk at om du installerer en uoriginal trommel i din Brother laserskriver kan det påvirke kvaliteten på dine utskrifter, maskinen kan få langvarige skader og eventuell garanti kan oppheves.

Med Brother DR241CL original trommel fortsetter din skriver å fungere slik den skal, du får mye valuta for pengene og fantastiske resultat, hver gang.

Resirkulering

Visste du at du kan resirkulere dine gamle tonerkassetter med Brother, uten ekstra kostnad?

Vi er forpliktet til å gjøre alt vi kan for å minimere vår innvirkning på miljøet, og å oppfordre våre kunder til å bidra til dette ved å gjøre det så enkelt som mulig for dem å resirkulere sine brukte originale Brother tonere.

Gi oss beskjed om hvor mange tomme tonerkassetter du har, og vi vil sørge for at du kan returnere dem til oss, helt kostnadsfritt.

Takket være vårt langvarige partnerskap med prisbelønte veldedige organisasjonen Cool Earth, bidrar vårt gjenvinningsarbeid å stoppe regnskogenes ødeleggelse.

For mer informasjon og for å finne ut hvordan vi alle kan jobbe sammen for et bedre miljø, les om resirkulering her

Tilbake til toppen