Original Brother DR230CL trommel

Brother DR230CL sort, cyan, magenta og gul trommel. Gir utskrift av ca. 15 000 sider. En trommel er en holder til tonere. Tonere kjøpes separat.

kr 2 207,50 Inkl. MVA

kr 1 766,00 Ekskl. MVA

Gir ca. 15 000 sider (én side per jobb)

Høykvalitets original Brother trommel

Forhindrer avfall for å spare deg for papir, tid og penger

Produktdetaljer

DR230CL_main

Nøkkelfunksjoner

  • Gir ca. 15 000 sider (én side per jobb)
  • Høykvalitets original Brother trommel
  • Forhindrer avfall for å spare deg for papir, tid og penger

Beskrivelse

Pass på at laserskriveren din på kontoret fungerer slik den skal, og sørg for at utskriftene dine har den aller beste kvaliteten, med denne originale Brother DR230CL trommelpakken. DR230CL trommel er enkel å installere, pålitelig, varer lenge og sørger for at utskriftsproblemer ikke bremser tempoet ditt.

Mer om dette produktet ...

Ved utskrift på kontoret, kan du stole på at Brother DR230CL trommel sørger for at skriveren din fortsatt vil fungere perfekt, og at utskriftene holder seg krystallklare.

Selv om det kan være fristende å kjøpe rimeligere, uoriginal rekvisita, må du huske på at ved å installere uoriginal rekvisita i din Brother laserskriver ikke bare påvirker kvaliteten på utskriftene, men kan også gjøre garantien ugyldig og påføre maskinen skade på lang sikt.

Denne originale Brother DR230CL trommelpakken sørger for at skriveren din yter slik den skal, noe som gir deg mer for pengene på lang sikt, og imponerende resultater, hver gang.

Resirkulering

Visste du at du kan resirkulere dine gamle tonerkassetter med Brother, uten ekstra kostnad?

Vi er forpliktet til å gjøre alt vi kan for å minimere vår innvirkning på miljøet, og å oppfordre våre kunder til å bidra til dette ved å gjøre det så enkelt som mulig for dem å resirkulere sine brukte originale Brother tonere.

Gi oss beskjed om hvor mange tomme tonerkassetter du har, og vi vil sørge for at du kan returnere dem til oss, helt kostnadsfritt.

Takket være vårt langvarige partnerskap med prisbelønte veldedige organisasjonen Cool Earth, bidrar vårt gjenvinningsarbeid å stoppe regnskogenes ødeleggelse.

For mer informasjon og for å finne ut hvordan vi alle kan jobbe sammen for et bedre miljø, les om resirkulering her

Tilbake til toppen