Original Brother DR2005 trommel

Original Brother DR2005 trommel til HL2035 og HL2037 laserskrivere. Gir ca. 12 000 sider. En trommel er en holder til tonere. Tonere kjøpes separat.

kr 1 855,00 Inkl. MVA

kr 1 484,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Gir opptil 12 000 utskrifter

Høykvalitets original Brother trommel til HL2035 og HL2037 laserskrivere

Forhindrer avfall, for å spare deg for tid og penger

Produktdetaljer

DR2005_main

Nøkkelfunksjoner

  • Gir opptil 12 000 utskrifter
  • Høykvalitets original Brother trommel til HL2035 og HL2037 laserskrivere
  • Forhindrer avfall, for å spare deg for tid og penger

Beskrivelse

Denne originale trommelen har blitt fagmessig designet for bruk med din Brother HL2035 og HL2037 laserskriver. DR2005 trommel sørger for at skriveren din kan fortsette å levere resultater av topp kvalitet, og at de viktige dokumentene dine gjengis med skarpheten de fortjener.

Mer om dette produktet ...

Sørg for at Brother skriveren din fortsetter å levere de enestående resultatene du forventer ved å velge en DR2005 trommel.

Selv om det kan finnes rimeligere alternativer tilgjengelig andre steder, er det kun en original Brother DR2005 trommel som garanterer at maskinen din vil fortsette å yte så raskt og effektivt som mulig.

Husk at å bruke original Brother rekvisita er den eneste måten å sørge for at skriveren din fortsetter å fungere best mulig, og at eventuelle garantier du har opprettholdes.

Så bestill DR2005 trommel fra Brother i dag – slik at din Brother skriver fungerer best mulig og gir deg mer for pengene over tid.

Passer til Brother HL2035 og HL2037 laserskrivere.

Resirkulering

Visste du at du kan resirkulere dine gamle tonerkassetter med Brother, uten ekstra kostnad?

Vi er forpliktet til å gjøre alt vi kan for å minimere vår innvirkning på miljøet, og å oppfordre våre kunder til å bidra til dette ved å gjøre det så enkelt som mulig for dem å resirkulere sine brukte originale Brother tonere.

Gi oss beskjed om hvor mange tomme tonerkassetter du har, og vi vil sørge for at du kan returnere dem til oss, helt kostnadsfritt.

Takket være vårt langvarige partnerskap med prisbelønte veldedige organisasjonen Cool Earth, bidrar vårt gjenvinningsarbeid å stoppe regnskogenes ødeleggelse.

For mer informasjon og for å finne ut hvordan vi alle kan jobbe sammen for et bedre miljø, les om resirkulering her

Tilbake til toppen