Brother original BU800CL belteenhet

Brother BU800CL belteenhet - driftssyklus på ca. 150 000 sider.

kr 1 161,25 Inkl. MVA

kr 929,00 Ekskl. MVA

På lager

+
Finn forhandler

Driftssyklus på ca. 150 000 sider (ved 2 sider per jobb)

Brother original rekvisita i høy kvalitet

Sørger for at din laserskriver fungerer på beste måte

Produktdetaljer

Original Brother BU800CL belteenhet front

Utviklet av det samme teamet med ingeniører som laget din Brother skriver; det betyr at de er designet for å fungere sammen for å levere utskrevne dokumenter av overlegen kvalitet

Nøkkelfunksjoner

  • Driftssyklus på ca. 150 000 sider (ved 2 sider per jobb)
  • Brother original rekvisita i høy kvalitet
  • Sørger for at din laserskriver fungerer på beste måte
  • Utviklet av det samme teamet med ingeniører som laget din Brother skriver; det betyr at de er designet for å fungere sammen for å levere utskrevne dokumenter av overlegen kvalitet

Beskrivelse

Sørger for at laserskriveren på kontoret ditt yter slik den skal, og at utskriftene dine forblir best mulig med denne originale Brother BU800CL belteenheten.

BU800CL er enkel å installere, pålitelig og holder lenge. Våre belteenheter er kompatible med en rekke skrivere og hjelper deg med å fortsette å skrive ut. 

Når du blir bedt om det fra skriveren, bytt ut belteenheten med en original Brother BU800C for å opprettholde høy utskriftskvalitet. Hvis du lar den nåværende belteenheten stå i skriveren utover det anbefalte antallet utskrifter, fører det til dårlig ytelse og kan skade enheten.

 

Oversikt

 
En kvinne holder et fargerikt utskrevet dokument

 

Garantert best ytelse

Husk at bruk av Brother sin originale rekvisita er den eneste måten å sikre at skriveren fungerer på sitt aller beste, hele tiden. Bestill BU800CL belteenhet fra Brother i dag – designet slik at din Brother skriver yter sitt beste og gir deg bedre verdi over tid.

En person holder et utskrevet dokument i hånden og sammenligner dokumentet på datamaskinen

 

Pålitelighet og kvalitetssikring

Sørg for at din Brother skriveren fortsetter å levere de eksepsjonelle resultatene du har vent deg til ved å velge en BU800CL belteenhet. Selv om det finnes rimeligere erstatningsalternativer, er det bare en original BU800CL belteenhet som garanterer at maskinen din vil fortsette å utføre jobben så raskt og effektivt som den burde.

To papegøyer som flyr over en jungel

 

Miljø og resirkulering

Alle Brother produkter er bygget for å ha så liten innvirkning på miljøet som mulig. På slutten av produktets levetid tilbyr Brother en miljøvennlig og ansvarlig måte for kunder å returnere sine Brother-produkter.

Support Brother - at your side

 

Support "at your side"

Bruk av original Brother rekvisita sikrer produktets garanti. Brother er alltid "at your side". Vi forplikter oss til å gi utmerket salgsstøtte og kundebehandling – både før og etter kjøp.

 

Resirkulering

Visste du at du kan resirkulere dine gamle tonerkassetter med Brother, uten ekstra kostnad?

Vi er forpliktet til å gjøre alt vi kan for å minimere vår innvirkning på miljøet, og å oppfordre våre kunder til å bidra til dette ved å gjøre det så enkelt som mulig for dem å resirkulere sine brukte originale Brother tonere.

Gi oss beskjed om hvor mange tomme tonerkassetter du har, og vi vil sørge for at du kan returnere dem til oss, helt kostnadsfritt.

Takket være vårt langvarige partnerskap med prisbelønte veldedige organisasjonen Cool Earth, bidrar vårt gjenvinningsarbeid å stoppe regnskogenes ødeleggelse.

For mer informasjon og for å finne ut hvordan vi alle kan jobbe sammen for et bedre miljø, les om resirkulering her

Tilbake til toppen