BU-100CL

Belteenhet

kr 2 285,00 Inkl. MVA

kr 1 828,00 Ekskl. MVA

Beskrivelse

Belteenhet

(Opp til ca. 50 000 sider)

Passer til; HL-4040CN, HL-4050CDN, HL-4070CDW, DCP-9040CN, DCP-9042CDN, DCP-9045CDN, MFC-9440CN, MFC9450CDN og MFC-9840CDW.

Belteenheten er en del av Brothers serie med forbruksmateriell til laserskrivere.

Mer om dette produktet ...

Brother original BU220CL belteenhet forlenger levetiden til din skriver og sørger for at den fortsetter å levere dokumenter av høy kvalitet, hver gang.

BU220CL sikrer at toner overføres korrekt i skriveren, slik at tekst og bilder blir korrekt og skarp gjengitt på dokumentene som skrives ut. Belteenheten er rask og enkel å installere og har en viktig rolle for at skriveren skal kunne gi deg de profesjonelle resultatene du forventer fra Brother.

Denne belteenheten har en arbeidssyklus på opptil 50 000 sider, er pålitelig og letter vedlikeholdet av skriveren.

Resirkulering

Visste du at du kan resirkulere dine gamle tonerkassetter med Brother, uten ekstra kostnad?

Vi er forpliktet til å gjøre alt vi kan for å minimere vår innvirkning på miljøet, og å oppfordre våre kunder til å bidra til dette ved å gjøre det så enkelt som mulig for dem å resirkulere sine brukte originale Brother tonere.

Gi oss beskjed om hvor mange tomme tonerkassetter du har, og vi vil sørge for at du kan returnere dem til oss, helt kostnadsfritt.

Takket være vårt langvarige partnerskap med prisbelønte veldedige organisasjonen Cool Earth, bidrar vårt gjenvinningsarbeid å stoppe regnskogenes ødeleggelse.

For mer informasjon og for å finne ut hvordan vi alle kan jobbe sammen for et bedre miljø, les om resirkulering her

Tilbake til toppen