BSP1D600110 sort bånd i premium voks/harpiks for termisk overføring

BSP1D600110 sort bånd i premium voks/harpiks for termisk overføring, 600 meter lengde og 110 mm bredde. Brukes sammen med etikettrull. Sertifisert av Brother International Europe. (Min. bestilling 6 ruller - pris per rull).

kr 423,75 Inkl. MVA

kr 339,00 Ekskl. MVA

Ekstra høy kapasitet på 600 meter lengde per bånd

110 mm bredde

Premium voks/harpiks med sort blekk

Produktdetaljer

Brother BSP1D600110 sort bånd i premium voks/harpiks for termisk overføring , 110 mm x 600 m til TJ industrielle etikettskrivere

Høykvalitets bånd for termisk overføring

Sørger for tydelige, holdbare resultater

Krever kompatible etikettruller

Nøkkelfunksjoner

  • Ekstra høy kapasitet på 600 meter lengde per bånd
  • 110 mm bredde
  • Premium voks/harpiks med sort blekk
  • Høykvalitets bånd for termisk overføring
  • Sørger for tydelige, holdbare resultater
  • Krever kompatible etikettruller

Beskrivelse

Dette høykapasitets båndet i premium voks/harpiks er utviklet for å oppfylle kravene til profesjonell etikettutskrift. For bruk innen transport, logistikk, produksjon og andre miljøer kan du bruke disse 110 mm brede båndene til utskrift av strekkoder, logoer, leveranseinformasjon og en rekke andre applikasjoner.

BSP1D600110 sort bånd i premium voks/harpiks for termisk overføringsteknologi er kostnadseffektive og brukes sammen med kompatible etikettruller i din Brother TJ industrielle etikettskriver.

Min. bestilling 6 ruller (Pris per rull).

Mer om dette produktet ...

Bånd i premium voks/harpiks for industrielle TJ etikettskrivere

BSP1D600110 sort bånd i premium voks/harpiks for termisk overføring sikrer deg profesjonell og problemfri utskrift av etiketter.

Det 110 brede båndet muliggjør utskrift av strekkoder og tekst for en rekke applikasjoner på din kompatible Brother industrielle TJ etikettskriver.

Med en lengde på 600 meter per bånd sikrer dette høykapasitetsbåndet deg færre utskiftinger og mindre nedetid, noe som sparer deg for tid og penger.

Ved å velge et bånd sertifisert av Brother International Europe, vil du sørge for at din Brother etikettskriver fortsetter å fungere på sitt beste, selv i de tøffeste produksjonsmiljøene.

Tilbake til toppen