BWS1D300060 sort bånd i standard voks for termisk overføring

BWS1D300060 sort bånd i standard voks for termisk overføring, 300 meter lengde og 60 mm bredde. Brukes sammen med etikettrull. Sertifisert av Brother International Europe. (Min. bestilling 12 ruller).

kr 46,25 Inkl. MVA

kr 37,00 Ekskl. MVA

Høy kapasitet på 300 meters lengde per bånd

60 mm bredde

Høykvalitets bånd for termisk overføring

Produktdetaljer

BWS1D300060 sort bånd i standard voks for termisk overføring

Sørger for tydelige, holdbare resultater

Standard voks med sort blekk

Krever kompatible etikettruller

Nøkkelfunksjoner

  • Høy kapasitet på 300 meters lengde per bånd
  • 60 mm bredde
  • Høykvalitets bånd for termisk overføring
  • Sørger for tydelige, holdbare resultater
  • Standard voks med sort blekk
  • Krever kompatible etikettruller

Beskrivelse

Dette 300 meter høykapasitets båndet i 60 mm bredde er utviklet for å imøtekomme dine profesjonelle merkebehov. For bruk innen logistikk, detaljhandel, helsevesen og andre miljøer brukes BWS1D300060 sort bånd i standard voks for termiske overføringsteknologi sammen med kompatible etikettruller.

Termisk overføringsbånd av voks er kostnadseffektive og passer best til standard papiretiketter for utskrift av feks. strekkoder og en rekke andre applikasjoner.

Min. bestilling 12 ruller.

Relaterte enheter

Vis mer
Vis mindre

Mer om dette produktet ...

BWS1D300060 sort bånd i standard voks for termisk overføring sikrer profesjonell, problemfri utskrift på din kompatible Brother etikettskriver. Med 300 meter per bånd krever dette høykapasitetsbåndet mindre utskifting, og sikrer at din Brother etikettskriver fungerer pålitelig og lengre.

Du kan forvente profesjonelle resultater fra dette 60 mm brede båndet når du skriver ut strekkoder og tekst for en rekke bransjeapplikasjoner. BWS1D300060 båndet er produsert med høye spesifikasjoner og er kompatibelt med utvalgte termiske Brother etikettskrivere.

Ved å velge et bånd som er sertifisert av Brother International Europe standard, sørger du for at maskinen din fortsetter å fungere på sitt beste, og gir deg resultater som er krystallklare og designet for å vare.

Tilbake til toppen