BWP1D300080 sort bånd i premium voks for termisk overføring

BWP1D300080 sort bånd i premium voks for termisk overføring, 300 meter lengde og 80 mm bredde. Brukes sammen med etikettrull. Sertifisert av Brother International Europe. (Min. bestilling 12 ruller).

kr 80,00 Inkl. MVA

kr 64,00 Ekskl. MVA

Høy kapasitet på 300 meters lengde per bånd

80 mm bredde

Høykvalitets bånd for termisk overføring

Produktdetaljer

BWP1D300080 sort bånd i premium voks for termisk overføring

Sørger for tydelige, holdbare resultater

Premium voks med sort blekk

Krever kompatible etikettruller

Nøkkelfunksjoner

  • Høy kapasitet på 300 meters lengde per bånd
  • 80 mm bredde
  • Høykvalitets bånd for termisk overføring
  • Sørger for tydelige, holdbare resultater
  • Premium voks med sort blekk
  • Krever kompatible etikettruller

Beskrivelse

Dette 300 meter lange høykapasitets båndet i 80 mm bredde er utviklet for å imøtekomme dine profesjonelle merkebehov. For bruk innen logistikk, detaljhandel, helsevesen og andre miljøer, brukes BWP1D300080 sort bånd i premium voks for termiske overføringsteknologi sammen med kompatible etikettruller.

Termisk overføringsbånd av voks er kostnadseffektive og passer best til standard papiretiketter for utskrift av feks. strekkoder og en rekke andre applikasjoner.

Min. bestilling 12 ruller.

Relaterte enheter

Vis mer
Vis mindre
Vis mer
Vis mindre

Mer om dette produktet ...

BWP1D300080 sort bånd i premium voks for termisk overføring sikrer profesjonell, problemfri utskrift av etiketter på din kompatible Brother etikettskriver. Med 300 meter per bånd krever dette båndet med høy kapasitet mindre utskifting, og sørger for stabil og pålitelig utskrift av etiketter.

Du kan forvente profesjonelle resultater fra dette 80 mm brede båndet når du skriver ut strekkoder og tekst for en rekke bransjeapplikasjoner. BWP1D300080 båndet er produsert med høye spesifikasjoner og er kompatibelt med utvalgte termiske Brother etikettskrivere.

Ved å velge bånd i premium voks for termisk overføringsteknologi som er sertifisert av Brother International Europe, sørger du for at maskinen din fortsetter å fungere på sitt beste, og gir deg resultater som er krystallklare og designet for å vare.

Tilbake til toppen